Učinite obrok vašeg šteneta ukusnim uz najbolje granule za pse. Animal Nature je vaša destinacija za vrhunske granule za pse. Istražite našu široku ponudu grnaule za pse bez žitarica kako biste osigurali da vaš krzneni pratilac ostane srećan i zdrav. Granule za pse su poželjan izbor za roditelje kućnih ljubimaca zbog svoje pogodnosti i pristupačnosti. Nudi duži rok trajanja, štedeći zaposlene mame i tate od čestih putovanja u kupovinu.

Sa raznovrsnim teksturama, ukusima i veličinama zrna, suvu hranu za pse vole naši četvoronožni prijatelji. Za razliku od vlažne hrane za pse, ne zahteva hlađenje i može se lako kombinovati sa vlažnom hranom ili zamrzavanjem osušenom hranom za pse, što ga čini idealnim izborom čak i za najizbirljivije jede.

Razmotrite različite opcije zdravih granula za pse koje su dostupne kako biste zadovoljili specifične zdravstvene potrebe i naročito ako Vaš krzneni prijatelj ima alergije na odredjene sastojke. Bilo da se radi o piletini, kukuruzu, pšenici ili soji na koju je vaš pas osetljiv, postoje izbori suve hrane za pse bez žitarica koja zadovoljava ova ograničenja u ishrani i u kojoj Vaš pas može uživati.

Uzmite u obzir faktore kao što su starost vašeg psa, rasa, težina i nivo aktivnosti kada tražite najzdravije granule za pse. Neki vrhunski brendovi kreiraju recepte prilagođene ovim faktorima i alergijama. Ako vaš pas ima višestruke alergije, možda ćete želeti da isprobate ishranu sa ograničenim sastojcima suve hrane za pse kako biste eliminisali sve potencijalne okidače.

Za one koji traže holistički pristup, dostupne su opcije prirodne granule za pse, obogaćene superhranom kao što su laneno ulje, borovnice i acai bobice, koje mogu pomoći u održavanju zdravog imunološkog sistema vašeg ljubimca. Brendove koji proizvode prirodne granule za pse su Essential, Platinum, Belcando mastercraft, Orijen, Acana. Izaberite najbolju hranu za pse koja odgovara potrebama i željama vašeg psa.

Pogledajte kompletan vodič za vlasnike pasa za izbor najbolje hrane za pse.

5 razloga zašto su granule za pse pravi izbor: povoljnija, zdrava, ukusna

  1. Duži rok trajanja: Granula je manje podložna kvarenju i stoga ima duži rok trajanja od vlažne hrane. Ako se skladišti hermetički zatvorena, granule za pse se mogu čuvati neotvorene do 12 meseci. Ako se otvori, treba ih potrošiti najkasnije u roku od 8 nedelja.
  2. Lako skladištenje: U poređenju sa vlažnom hranom, granule zahtevaju manje hlađenja i stoga je lakša za skladištenje.
  3. Dobro za zdravlje zuba: žvakanje granula za pse može pomoći u uklanjanju plaka sa zuba vašeg psa, čime se poboljšava oralno zdravlje.
  4. Isplativa: Generalno, grnaule za pse su isplativije od mokre hrane, što može biti posebno korisno za velike pse ili domaćinstva sa više pasa.
  5. Lako doziranje: Suva hrana dobro funkcioniše u automatskim hranilicama i lako je kontrolisati količinu hrane koju vaš pas jede, što može pomoći u kontroli težine.

Granule za pse svih uzrasta i rasa. Ne sadrže žitarice, visok procenat mesa. Pogledajte našu ponudu.

Međutim, važno je napomenuti da granule nisu nužno najbolja hrana za svakog psa. Neki psi preferiraju vlažnu hranu kao što su paštete i gulaši ili kombinaciju oboje. Uvek je važno uskladiti hranu sa individualnim potrebama psa.

Šta su granule za pse?


Granule za pse, poznate i kao suva hrana za pse, je vrsta hrane za pse koja dolazi u suvom i hrskavom obliku. Popularan je izbor među vlasnicima kućnih ljubimaca zbog svoje pogodnosti i dugog veka trajanja.

Da li su granule za pse bez žitarica zdrava opcija za pse?


Granule za pse bez žitarica može biti zdrava opcija za pse sa specifičnim prehrambenim potrebama ili alergijama. Međutim, važno je da se konsultujete sa veterinarom pre nego što napravite bilo kakve promene u ishrani vašeg psa.

Kako da izaberem najbolje granule za pse za svog ljubimca?


Prilikom odabira granula za pse, uzmite u obzir starost vašeg ljubimca, rasu, veličinu i sve specifične potrebe u ishrani. Potražite visokokvalitetne sastojke, uravnoteženu ishranu i renomirane brendove koji ispunjavaju smernice za ishranu pasa.

Šta da radim ako moj pas ima alergije na određene sastojke u hrani za pse?


Ako vaš pas ima alergije na određene sastojke u hrani za pse, konsultujte se sa veterinarom kako biste odredili specifične alergene. Oni mogu preporučiti odgovarajuće opcije hrane za pse koje ne sadrže te alergene kako bi pomogli u upravljanju alergijama vašeg psa.

Mogu li granule za pse biti pogodne za štence?


Da, postoje specifične opcije granula za pse koje su formulisane da zadovolje nutritivne potrebe štenaca koji rastu. Potražite komadiće za pse označene kao pogodne za štence i pratite smernice za hranjenje koje je dao proizvođač. Pogledajte ESSENTIAL, Acana ili Orijen hranu za štence.

Koji su znaci visokokvalitetne suve hrane za pse?


Znaci visokokvalitetne suve hrane za pse uključuju korišćenje pravog mesa kao prvog sastojka, koji ima izbalansiranu mešavinu proteina, ugljenih hidrata i masti i bez veštačkih aditiva, boja i konzervansa.

Koliko granula treba da dam svom ljubimcu tokom dana?


Preporučena količina granula za psa za hranjenje vašeg psa zavisi od faktora kao što su njihova starost, težina, nivo aktivnosti i opšte zdravlje. Pratite uputstva za hranjenje date na pakovanju ili se konsultujte sa veterinarom za personalizovane preporuke. Svaki proizvodjač ima svoju tabelu za hranjenje.

Da li postoje granule sa specifičnim nutritivnim zahtevima za starije pse?


Da, stariji psi mogu imati specifične potrebe u ishrani koje treba uzeti u obzir pri odabiru granula za pse. Potražite obroke za pse formulisane za starije pse, koji često sadrže niži sadržaj kalorija, sastojke za podršku zglobovima i antioksidante koji podržavaju njihova tela koja stare. Preporučujemo da pogledate ESSENTIAL hranu za starije pse male rase ili ako imate veće psa onda ESSENTIAL hranu za starije pse srednjih i velikih rasa.