- Animal Nature

Više od 30 godina ORIJEN® pomaže psima i mačkama da ostvare svoj biološki potencijal tako što ih hrani onako kako je priroda nameravala. Kao najpotpuniji izraz biološki prikladne ishrane, ORIJEN hrana za pse i mačke sadrži neuporedive količine WholePrey životinjskih sastojaka, obezbeđujući hranu bogatu proteinima za Vašeg psa i mačku.

BIOLOŠKI ODGOVARAJUĆA HRANA ZA PSE I MAČKE

Inspirisan ishranom predaka vašeg ljubimca, ORIJEN® je prepun sastojaka koji odražavaju prirodu ishrane i evoluciju koju su psi i mačke nameravali da jedu. Uključujemo neverovatan broj svežih ili sirovih* životinjskih sastojaka da bismo dodali najveću hranljivu vrednost i ukus, tako da vaš ljubimac napreduje.

PRIZNATI KAO NAJBOLJI*

Naše najsavremenije kuhinje i nagrađivana hrana su neuporedivi. Kao pioniri moderne evolucione hrane, ORIJEN hrana za kućne ljubimce ima nutricioniste i veterinara posvećenog kreiranju najbolje dostupne hrane.

PAKOVANO SA ŽIVOTINJSKIM SASTOJCIMA

Psi i mačke su evolucioni mesožderi, tako da njihova ishrana treba da bude bogata proteinima životinjskog porekla kao što su meso, živina ili riba. Svaku dijetu pakujemo sa sastojcima životinjskog porekla da bismo maksimalno povećali proteine i ishranu životinjskog porekla.

Filter