- Animal Nature

ESSENTIAL hrana za pse i macke
ESSENTIAL hrana za pse i mačke se priprema u skladu sa fiziološkim potrebama pasa i mačaka.

Svaki naš proizvod je uravnotežena sa minimum 74% do 95% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe (od čega je minimum 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja ).

Plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIAL hrana za kucne ljubimce se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.
Šta je to BOF princip ishrane pasa i mačaka ?
„Sa BOF principom smo želeli da pomerimo granice svega  što pravilna ishrana može da učini za zdravlje psa – Misija uspela!” Christian Degner-Elsner, idejni tvorac i osnivač ESSENTIAL  FOODS

Behavioral Optimising Foods (BOF) je princip ishrane baziran na namirnicama koje psi kao vrsta treba da jedu. Uz ESSENTIAL hranu za pse to smo i postigli.

Svi naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju ovaj visok standard kvaliteta prirodne ishrane. Upravo to čini ESSENTIAL hranu za pse jedinstvenom po pitanju održanja stabilnog nivoa šećera u krvi pasa.
Da li je ESSENTIAL hrana za pse i mačke bogata mesom ?
Visok sadržaj mesa u hrani podstiče instinkte dok niska temperatura pripreme garantuje očuvanje visoke nutritivne vrednosti najboljih prirodnih sirovina.

ESSENTIAL hrana za pse i macke sadrži minimum 74% do 95% sastava životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse ili macke?
Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. ESSENTIAL hrana za pse se uvodi tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana.

Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIAL hrana za pse čini da se pas oseća ‘sitim’. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.
Kako se čuva ESSENTIAL hrana za pse?
Hranu za pse treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Filter