Platinum_hrana_za_pse_i_macke

Platinum hrana za pse i mačke
Za ljubitelje pasa, kristalno je jasno: psi su čovekov najbolji prijatelj. I ja tako razmišljam i u skladu s tim se ponašam. Moje ime je Rainer Voortman i osnivač sam PLATINUM-a. Prošlo je skoro 20 godina otkako sam sedeo sa dva moja sada najbliža prijatelja, entuzijastom kuvanja i pronalazačem, da razgovaramo o novom načinu pripreme hrane za pse. Naš projekat je tada bio relevantan kao i sada. Hteli smo da podignemo pripremu hrane za pse na nivo ljudske hrane, jer ne želimo da čovekovog najboljeg prijatelja stavimo u nepovoljan položaj.

Moje ime je Rainer Voortman i osnivač sam PLATINUM-a. Prošlo je skoro 20 godina otkako sam sedeo sa dva moja sada najbliža prijatelja, entuzijastom kuvanja i pronalazačem, da razgovaramo o novom načinu pripreme hrane za pse. Naš projekat je tada bio relevantan kao i sada. Hteli smo da podignemo pripremu hrane za pse na nivo ljudske hrane, jer ne želimo da čovekovog najboljeg prijatelja stavimo u nepovoljan položaj.

Glavni izvor hrane za pse je nesumnjivo sveže meso, što se može videti u njihovim psećim zubima i očnjacima. Stoga smo pažljivije pogledali sveže meso i otkrili da je mesni sok u svežem mesu posebno bogat hranljivim materijama. Zatim smo potražili način pripreme svežeg mesa koji bi sačuvao sokove od mesa bogate hranljivim materijama, bez zalivanja ili čak ekstrakcije iz svežeg mesa. Ono što smo tražili nismo našli u industriji hrane za pse, već u kuhinji, gde vrhunski kuvari često koriste sofisticirane metode da meso učine ukusnijim i zdravijim uz pomoć mesnog soka. Odabrali smo i kombinovali neke od ovih tehnika kuvanja. Sada ovu novu metodu pripreme hrane za pse nazivamo Fleischsaftgarung (kuvanje mesnog soka).

Verujemo da Fleischsaftgarung našem najboljem prijatelju daje bolji kvalitet života. Jedan oblik kvaliteta života, na primer, je uživanje, a to se često povezuje sa hranom u svakodnevnom životu. Ukus igra veliku ulogu u tome. I to nije drugačije za našeg najboljeg prijatelja. Psi takođe vole obrok zaista dobrog ukusa. To znači i kvalitet života za nas, kao i za našeg psa, ako hrana nije teška u stomaku, dobro se svari i iskoristi, i naravno ako dobrom ishranom ostanemo trajno zdravi.

Platinum hrana za pse je upravo to.

Filter