ESSENTIAL hrana za gojazne ili sterilisane male pse CONTOUR

ESSENTIAL hrana za sterilisane pse ili pse sklone gojenju male rase CONTOUR 3kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za sterilisane pse ili pse sklone gojenju male rase CONTOUR 3kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL CONTOUR je kompletna hrana za pse, posebno formulisan za gojazne pse ili pse sa stalnom tendencijom prekomerne težine kao i za kastrirane pse jer se njihovi zahtevi u ishrani često menjaju.

  • Sastojci na prvi pogled: 78% piletina, patka, losos, pastrmka i jaje.
  • Savršeno za sterilisane/kastrirane pse i one koji imaju tendenciju da budu gojazni.
  • I sami volimo ovu hranu jer su spojili pravi osećaj sitosti i odličnog ukusa sa hranom dizajniranom za posebne potrebe.
  • Granule u ovom pakovanju su za pse težine do 10 kg. Ako su Vam potrebne krupnije granule za pse, jednostavno izaberite vreću od 12 kg OVDE.
  • BOF: 100% da! CONTOUR održava šećer u krvi Vašeg psa stabilnim. 
  • Izaberite ovu hranu jer je to lak i pažljiv način da se izbegne/smanji gojaznost.
  • Hrana je nagradjivana kao najbolja hrana za gojazne ili sterilisane pse na sajtu allaboutdogfood.co.uk u konkurenciji preko 1400 hrana za pse i 900 brendova.
jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Preko 85% mesa
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_protiv_gojaznosti
Kontroliše telesnu težinu
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
3.540,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1357

ESSENTIAL CONTOUR je kompletna hrana za pse, posebno formulisana za: Gojazne pse ili pse sa stalnom tendencijom prekomerne težine. Kastrirani psi jer se njihovi zahtevi u ishrani često menjaju. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. Hrana za gojazne ili sterilisane pse prati BOF princip i potpuno je bez žitarica i pirinča.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za sterilisane pse ili pse sklone gojenju male rase CONTOUR 3kg
SKU LET1357
Težina 3 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za sterilisane pse ili pse sklone gojenju male rase CONTOUR 3kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, pileća mast, grašak, sveži losos i pastrmka, sveže celo jaje, laneno seme, krompir, jetre, klica lucerke, vitamini, minerali, MOS (mananski oligosaharidi), FOS (fruktooligosaharidi) glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda