ESSENTIAL hrana za stence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE

ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED - je specijalno formulisan za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH 15 kg i više (srednje i veće rase pasa)
Hrana je razvijena da savršeno podrži ovu specifičnu osetljivu fazu rasta kroz koju prolaze veći psi. LARGE BREED prati naš BOF princip i čak je bez žitarica.

  • Sastojci na prvi pogled: 74% piletina, patka, losos, pastrmka i jaje.
  • Savršeno za štence i juniore koji će kao odrasli psi težiti 15+ kg.
  • I sami volimo ovu vrstu hrane jer je veliki hit kod odgajivača, a njihov entuzijazam je neprocenjiv!
  • BOF: Naravno da jeste! BEGINNING LARGE BREED pomaže u održavanju šećera u krvi Vašeg psa stabilnim tokom perioda intenzivnog treninga.
  • Izaberite ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED jer je to odlična hrana koja je posebno korisna tokom osetljive faze rasta kojoj prolaze veći psi.
  • Preporučujemo serviranje BEGINNING - LARGE BREED do uzrasta od 13-28 meseci.

Preporučujemo davanje ESSENTIAL THE BEGINNING - ZA VELIKE RASE do uzrasta od 13-28 meseci, a zatim bi trebalo da pređete na jednu od hrana za odrasle pse iz našeg asortimana.

jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Preko 80% mesa
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
10.476,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1361

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED - je specijalno formulisan za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH 15 kg i više (srednje i veće rase pasa)
Hrana je razvijena da savršeno podrži ovu specifičnu osetljivu fazu rasta kroz koju prolaze veći psi. LARGE BREED prati naš BOF princip i čak je bez žitarica.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg
SKU LET1361
Težina 12 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, pileća mast, grašak, sveži losos i pastrmka, sveže celo jaje, laneno seme, krompir, jetre, klica lucerke, vitamini, minerali, MOS (mananski oligosaharidi), FOS (fruktooligosaharidi) glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da izdrži ukus ESSENTIALS. Međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS daje drugačiji osećaj sitosti. Pas je prirodno zasićen. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane ili u hranu umešajte jednu do dve kašike ESENCIJALNOG OMEGA 3 ULJA.

Preporučujemo da koristite ESSENTIAL THE FOOD BOKS. Hrana treba da se čuva na hladnom i suvom mestu (5-18 °C); daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

O nama

Postojimo jer želimo da poboljšamo i produžimo živote pasa i mačaka.
Ja sam Kristijan Degner-Elsner, osnivač ESSENTIAL FOODS-a i imam viziju za poboljšanje i produženje života pasa i mačaka, ko god da su i gde god da su.

Takođe imam čvrsta uverenja o usluzi, kvalitetu i, ne manje važno, o tome kako se ophodimo prema svim živim dušama na našoj planeti.

Vaš pas ili mačka će dočekati ukusne, čiste i zdrave sastojke u našoj hrani, i oni će napredovati na novopronađenoj energiji i „joie de vivre“. 

christian-sig_1

Srdačno, 

Christian Degner-Elsner

NAŠE NASLEĐE

ESSENTIAL GRAIN FREE hrana je nasleđe bazirano na britanskoj tradiciji uzgoja rasnih pasa i načinu života sa psima, najfinijim sirovinama i našoj posvećenosti podizanju kvaliteta života čovekovih najboljih prijatelja koji i sa nama dele dom. Ovo je ključno za nastanak visokog standarda ishrane koji štitimo bez kompromisa.

Hrana se proizvodi po prepoznatljivom vrhunskom standardu kvaliteta britanskih proizvoda, a 95% najfinijih sastojaka su engleskog, škotskog i velškog porekla.

Odvojite malo vremena i istražite sastojke naše hrane i koncepta pripreme. Vaša percepcija standarda ishrane kućnih ljubimaca suvom hranom će se u potpunosti promeniti. Pridružite nam se.

ESSENTIAL_hrana_za_pse_sastojci

PRIRODNI SASTOJCI

ESSENTIAL obroci se pripremaju u skladu sa fiziološkim potrebama pasa i mačaka. Svaki naš proizvod je uravnotežena sa minimum 74% do 95% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe (od čega je minimum 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja ). Plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIAL se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.

BOF PRINCIP ISHRANE

„Sa BOF principom smo želeli da pomerimo granice svega  što pravilna ishrana može da učini za zdravlje psa – Misija uspela!” Christian Degner-Elsner, idejni tvorac i osnivač ESSENTIAL  FOODS

Behavioral Optimising Foods (BOF) je princip ishrane baziran na namirnicama koje psi kao vrsta treba da jedu. Uz ESSENTIAL hranu to smo i postigli.

Svi naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju ovaj visok standard kvaliteta prirodne ishrane. Upravo to čini ESSENTIAL hranu jedinstvenom po pitanju održanja stabilnog nivoa šećera u krvi pasa. Bez obzira na dnevne promene nivoa aktivnosti uz ESSENTIAL ishranu postiže se stabilna glikemija.

Visok sadržaj mesa u hrani podstiče instinkte dok niska temperatura pripreme garantuje očuvanje visoke nutritivne vrednosti najboljih prirodnih sirovina.

ESSENTIAL hranu čini minimum 74% do 95% sastava životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon. 

essential_hrana_za_pse_bof_princip_ishrane

Voće, semenke i bilje u hrani imitiraju sadržaj želuca plena kojim se u prirodi inače hrane psi i vukovi.  Veličina i konzistencija granula obezbedjuju da će hrana biti prvo sažvakana, a ne samo progutana, što je veoma bitno  jer se time smanjuje rizik od uvrtanja želudca (torzije želuca) i olakšava varenje hrane.

Rezultati u svakodnevnoj ishrani pasa našom hranom su izuzetni. Osim vidnog poboljšanja fizičkog stanja, ishrana ESSENTIAL hranom pozitivno utiče na psihičku stabilnost -mentalno stanje psa.  Iskustva vlasnika pasa govore da ćete primetiti  očigledne pozitivne promene u izgledu i ponašanju Vaših ljubimaca.

Sve prednosti po pitanju zdravlja životinja koje se dugoročno hrane Essential hranom su jednostavno nepobitne.

BOF je princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani pasa

Pokušajte sa ESSENTIAL hranom i uverite se šta može da uradi za Vašeg psa.

UPOZNAJTE NAŠE PRIJATELJE

Pogledaj više od ovog brenda