ESSENTIAL hrana za stence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE

ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED - je specijalno formulisan za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH 15 kg i više (srednje i veće rase pasa)
Hrana je razvijena da savršeno podrži ovu specifičnu osetljivu fazu rasta kroz koju prolaze veći psi. LARGE BREED prati naš BOF princip i čak je bez žitarica.

  • Sastojci na prvi pogled: 74% piletina, patka, losos, pastrmka i jaje.
  • Savršeno za štence i juniore koji će kao odrasli psi težiti 15+ kg.
  • I sami volimo ovu vrstu hrane jer je veliki hit kod odgajivača, a njihov entuzijazam je neprocenjiv!
  • BOF: Naravno da jeste! BEGINNING LARGE BREED pomaže u održavanju šećera u krvi Vašeg psa stabilnim tokom perioda intenzivnog treninga.
  • Izaberite ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED jer je to odlična hrana koja je posebno korisna tokom osetljive faze rasta kojoj prolaze veći psi.
  • Preporučujemo serviranje BEGINNING - LARGE BREED do uzrasta od 13-28 meseci.

Preporučujemo davanje ESSENTIAL THE BEGINNING - ZA VELIKE RASE do uzrasta od 13-28 meseci, a zatim bi trebalo da pređete na jednu od hrana za odrasle pse iz našeg asortimana.

jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Preko 80% mesa
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
10.476,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1361

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED - je specijalno formulisan za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH 15 kg i više (srednje i veće rase pasa)
Hrana je razvijena da savršeno podrži ovu specifičnu osetljivu fazu rasta kroz koju prolaze veći psi. LARGE BREED prati naš BOF princip i čak je bez žitarica.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg
SKU LET1361
Težina 12 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za štence i mlade pse velikih rasa THE BEGINNING LARGE 12kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, pileća mast, grašak, sveži losos i pastrmka, sveže celo jaje, laneno seme, krompir, jetre, klica lucerke, vitamini, minerali, MOS (mananski oligosaharidi), FOS (fruktooligosaharidi) glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da izdrži ukus ESSENTIALS. Međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS daje drugačiji osećaj sitosti. Pas je prirodno zasićen. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane ili u hranu umešajte jednu do dve kašike ESENCIJALNOG OMEGA 3 ULJA.

Preporučujemo da koristite ESSENTIAL THE FOOD BOKS. Hrana treba da se čuva na hladnom i suvom mestu (5-18 °C); daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda