Hrana za pse

Psi dodaju dodatni sloj ljubavi, zabave i druženja svakom domu. Kao ljudski najbolji prijatelji, oni su uz nas kada nam je potreban partner u avanturi, ušuškani drugar ili neograničena količina balavih poljubaca! Hraniti ih pravilnom zdravom ishranom za pse i nagraditi ih poslasticama za pse naš je način da im vratimo ljubav.

X
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 86

Page
po stranici
  1. Acana hrana za starije pse Senior
    Rating:
    0%
    Cena 3.300,00 RSD
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 86

Page
po stranici

HRANA ZA PSE


"Naša misija je da svojim navikama u ishrani napravimo razliku i pomognemo psu da dobije zdraviji i bolji život."

Essential hrana za pse

DOBROBIT TVOG PSA JE NAŠ FOKUS.U ANIMAL NATURE dobrobit tvog psa je u centru pažnje. Vremenom smo stekli jedinstveno znanje i  iskustvo u vezi sa onim što hrana za pse mora da sadrži kako bismo ti pomogli u odabiru prave hrane  za tvogpsa.


Nisi siguran koja hrana odgovara tvom psu?

Kupuj prema uzrastu - odrasli psi, štenci ili stariji psi za odgovarajuće vrednosti hranljivih materija i/ ili veličinu psa kako bi izbor bio uži i lakši za odabir :) 

PODKATEGORIJE

orijen_hrana_za_pse

Odabir najbolje hrane za pse za vašeg ljubimca - životna faza i veličina pasa:

Prilikom odabira najbolje hrane za Vašeg psa morate uzeti u obzir brojne faktore, poput veličine rase i životne dobi. Ne konzumiraju svi psi istu hranu. Kako Vaše štene raste, biće im potrebni različiti sastojci kako bi zadovoljili njihove nutritivne potrebe.

Hrana za štence.

U ranim fazama života, Vašem ljubimcu su potrebni zdravi obroci koji podržavaju njihovo rastuće telo. Formule za štence sa dodatnim hranljivim materijama pomažu im da budu zadovoljne i obezbeđuju dovoljne količine proteina i kalorija. Kada Vaš pas pređe na čvrstu hranu, Animal Nature nudi izbor vlažne i suve hrane za štence za male i velike rase pasa.

Hrana za odrasle pse.

Ostavite hranu za štence čim Vaš mali ili srednji pas napuni 12 meseci. Ili za veće pasmine, prelazak na hranu za odrasle oko 18 do 24 meseca. Umesto da podržavaju rast, hrane za odrasle pse pomažu u održavanju tela. Uključivanje prehrambenih navika i načina života Vašeg psa u proces selekcije pomoći će Vam da pronađete hranu idealnu za njihove potrebe. Kupujte po ukusu, uključujući jagnjetinu, piletinu, govedinu, ćuretinu i druge. Ili pronađite hranu za posebne dijete, uključujući bez žitarica, visoku količinu proteina, ograničene sastojke ili pečenu hranu za pse.

Hrana za starije pse.

Kako Vaš pas stari, potrebna mu je hrana koja podržava proces starenja. Formule za starije pse izrađene su s posebnim potrebama na umu, uključujući zdravlje kukova i zglobova, upravljanje težinom, probavu i druga pitanja. Uverite se da Vaš stariji ljubimac dobija hranu prilagodjenu njegovom dobu.

Istorija hrane za pse

1860

Predstavljena prva komercijalna hrana za ljubimce

Biznismen James Spratt predstavio je prvu komercijalno pripremljenu hranu za kućne ljubimce u Engleskoj. Nakon što je video kako  pse hrane ostacima keksa sa brodova , Spratt je formulisao prvi keks za pse: mešavinu pšeničnih obroka, povrća, cvekle i krvi govedine.

1922

Prva konzervirana hrana za pse napravljena u Americi

Njen glavni sastojak je konjsko meso, koje se u to vreme smatralo prihvatljivim izvorom sastojaka. 

1970-2000

Rast pet industrije

Na tržištu se pojavljuje veliki broj proizvođača hrane za pse. S obzirom na konkurenciju, proizvođači su koristili sve jeftinije sastojke i za pse nekvalitetne kako bi imali što pristupačniju cenu i ostali konkurentni. Ovo je dovelo do nepoverenja kupaca a kasnije su to i sami proizvođači shvatili. Danas, postoje mnogi proizvođači koji se trude da zadrže svoje kupce isključivo kvalitetom. 

2011

Zakon o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA)

Zakon o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA), potpisan 2011. godine, novija je regulatorna evolucija. FSMA predstavlja jednu od najsveobuhvatnijih promena regulative o bezbednosti hrane u više od 70 godina i zahteva od Uprave za hranu i lekove i proizvođača hrane (i za hranu za ljude i za životinje) da se usredsrede na sprečavanje bolesti koje se prenose hranom.

Naši proizvodi

Pronaćićeš idealnu hranu za svog psa. 

Essential

BOF pricnip zdrave ishrane pasa

Belcando Mastercraft

Holistička hrana za pse

Natures Protection

Hrana za bele pse

Platinum

Hrana kuvana u sopstvenom soku

Acana

Sveže meso, voće i povrće

Schesir

Organska vlažna hrana za pse
Broj 1 u svetu!

Orijen

Hrana sa najvećim procentom proteina

essential_hrana_za_pse_logo
platinum_hrana_za_pse_logo
orijen_hrana_za_pse_logo
acana_hrana_za_pse_logo
taste_of_the_wild_hrana_za_pse_logo
belcando_hrana_za_pse_logo
hrana_za_pse_deklaracija_1
blog_hrana_za_pse_1_

Kako čitati i razumeti

sastav hrane za pse?

U ovom blogu ćete naučiti da dešifrujete deo jezika, bolje razumete šta se zapravo nalazi u hrani Vašeg ljubimca i utvrdite šta proizvođači pokušavaju da prikriju strateškom igrom reči. Proizvođači su dužni da poštuju određene zakone koji nalažu kako im je dozvoljeno da označe određene stvari na svom pakovanju.