Platinum hrana za pse pacetina curetina

Platinum vlažna hrana za pse u konzervi sa ćuretinom i pačetinom

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Platinum vlažna hrana za pse u konzervi sa ćuretinom i pačetinom

Ćuretina + losos kuvano u sopstvenom soku

Platinum koristi Fleischsaftgarung za pripremu vlažne hrane. Napravljeno od ćuretine i lososa za odrasle pse svih rasa. Fleischsaftgarung je metoda pripreme svežeg mesa. Razvijen je u kuhinji, a ne u industriji stočne hrane. Metoda se zasniva na tehnikama koje kulinari često koriste kako bi meso učinili ukusnijim i zdravijim upotrebom mesnih sokova. Fleischsaftgarung je pažljivo odabrana kombinacija ovih tehnika kuvanja, prilagođena fizičkim potrebama i interesovanjima pasa.
Fleischsaftgarung je proces u kome se sveže meso kuva u sopstvenom mesnom soku bogatom hranljivim sastojcima, baš kao u kuhinji. Naš meni za vlažnu hranu za odrasle Ćuretina + losos kreiran je tehnikom kratkog kuvanja. Ova tehnika kuvanja funkcioniše samo u Tetra Recart® kartonskoj kutiji jer to omogućava brže dostizanje unutrašnje temperature svežeg mesa preko uskih strana nego u konzervi.

Zbog Fleischsaftgarung-a, meni je:

  • Posebno hranljiva
  • Prava poslastica za vašeg psa
  • Visoko svarljiv
  • Veoma popustljiv
  • Sadrže manje ugljenih hidrata
336,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET8054

Fleischsaftgarung čini hranu za pse ekvivalentnom visokokvalitetnoj ljudskoj hrani. Stoga hranu kuvanu sa Fleischsaftgarung ne nazivamo „hranom za pse“. 
Platinum hranu za pse redovno i nezavisno testira jedan od najpoznatijih centara za testiranje u Nemačkoj, ELAB Analitik GmbH (ranije TUV SUD ELAB).

Više informacija
Product Name Platinum vlažna hrana za pse u konzervi sa ćuretinom i pačetinom
SKU LET8054
Težina 0.38 KG
Brend Platinum
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Platinum vlažna hrana za pse u konzervi sa ćuretinom i pačetinom
Tvoja ocena

SASTAV: Sveže ćureće meso (63%), svež losos (20%), dehidrirani krompir, dehidrirano povrće (brokoli, šargarepa, praziluk), maslinovo ulje.

Prelazak na PLATINUM vlažnu hranu

Prelazak sa konvencionalne vlažne hrane na PLATINUM meni može se izvršiti odmah bez ikakve prelazne faze. Ako Vaš pas ima veoma osetljiv stomak, možete mu dati PLATINUM meni tokom perioda od 1-2 dana, unoseći ga polako dok ljubimac potpuno ne pređe na njega.

Tabela dnevne ishrane:

Težina psa u kilogramimaKoličina hrane* po 1 kg telesne težine psa u gramima
1-1030
11-2525
25+20

Primer 1: Ako Vaš pas ima 9kg, dnevna količina hrane koja mu je potrebna je 270grama. Računa se tako što se 9(broj kilograma) pomnoži sa 30(broj grama koji se nalazi u koloni kojoj Vaš pas pripada). Ovu količinu možete rasporediti u 2-3 obroka. 

Primer 2: Ako Vaš pas ima 15kg, dnevna količina hrane koja mu je potrebna je 375grama. Računa se tako što se 15 (broj kilograma) pomnoži sa 25 (broj grama koji se nalazi u koloni kojoj Vaš pas pripada). Ovu količinu možete rasporediti u 2-3 obroka.

Najčešće postavljena pitanja

Ako ne pronadješ ispod u tekstu svoje pitanje, molimo te piši nam ovde.

O proizvodu

Svaki pas je poreklom od vukova, digestivni trakt je dizajniran za meso. Naši grizovi su dizajnirani tako da ih može lako apsorbovati bilo koja rasa od čivave do nemačke doge i podjednako zadovoljavaju potrebe svih rasa.

Zdrav stariji pas se i dalje može hraniti PLATINUM-om jer je naša hrana veoma laka za varenje i sastojci koje sadrži su visokog kvaliteta. Imajte na umu, međutim, da se potrošnja energije smanjuje sa godinama i količinu hrane treba smanjiti ako je potrebno. Ukoliko se kod Vašeg starijeg psa otkrije bolest, preporučujemo individualni savet našeg veterinarskog odeljenja.

Ako želite da svom psu ponudite malo raznovrsnosti, lako možete da prelazite sa svih vrsta PLATINUM hrane na drugu. Nije bitno da li ujutru dajete vlažnu hranu, a uveče granule ili obrnuto. Moguća je i kombinacija vlažne i suve hrane u jednom obroku, pošto oba oblika hranjenja imaju istu svarljivost sa PLATINUM-om.

Bilo da svom psu dajete Platinum piletinu, Platinum govedinu + krompir, jagnjetinu za odrasle + pirinač ili Platinum mangulicu i zelje, možete - sve dok vaš četvoronožni prijatelj ne zna za bilo kakvu netoleranciju - birati po želji Vašeg psa. Naravno, možete se prebacivati između četiri varijante po želji. Svaka od naših varijanti suve hrane snabdeva zdravog psa onim što mu je potrebno.

Izbor između svih naših vrsta u potpunosti zavisi od ukusa Vašeg psa. Možete da prelazite između ukusa za odrasle u bilo kom trenutku po želji, sve dok nema poznatih netolerancija. Svaka od naših vrsta je potpuna hrana koja zadovoljava sve potrebe Vaših pasa.

Preporučujemo brzu promenu hrane za pse bez prelazne faze. Zbog različite svarljivosti, nije preporučljivo mešati PLATINUM suvu hranu sa bilo kojom drugom suvom hranom. Možete psu odmah dati PLATINUM hranu.

Prelazak sa konvencionalne vlažne hrane na PLATINUM vlažnu hranu za pse treba da se izvrši odmah bez prelazne faze. Ako Vaš pas ima veoma osetljiv stomak, možete polako da dodajete PLATINUM vlažu hranu u periodu od 1-2 dana dok se promena ne završi.

U poređenju sa konvencionalnom suvom hranom, koja se uglavnom pravi od mesnog brašna, metoda sporog kuvanja mesnog soka zahteva najmanje 70% svežeg mesa da bi se pripremila PLATINUM suva hrana. Razlika između mesnog obroka i svežeg mesa je ogromna. Da bi se od svežeg mesa dobilo mesno brašno, sveže meso se mora jako zagrevati i dugo izlagati visokoj toploti, često i visokom pritisku. Ovo uklanja sok od mesa bogat hranljivim materijama iz svežeg mesa. Mesno brašno je stoga značajno manje hranljivih sastojaka od svežeg mesa. Iz kuvanja znamo da mesni sok i mast pre svega čine zadovoljstvo pečenjem, zbog čega nedeljno pečenje ne spremamo sa mesnim obrokom. Zahvaljujući metodi sporog kuvanja mesnog soka, PLATINUM suva hrana ne sadrži nikakve dodatke ili arome, boje ili mirisne supstance i pojačivače ukusa.

Ne, možete se osloniti na činjenicu da se nikakvi eksperimenti na životinjama ne vrše za razvoj proizvoda i proizvodnju naših proizvoda za hranu i negu - ni mi, ni bilo koja treća strana.

U principu, promena je moguća u bilo kom trenutku. Različite vrste PLATINUM hrane se takođe mogu hraniti istog dana. Međutim, preporučujemo da prvo potrošite pakovanje koje ste već otvorili jer kada se pakovanje otvori potrebno je potrošiti u prvih 30-45dana nakon otvaranja. Pored toga, treba izbegavati selekciju u posudi, posebno tokom faze promene na Platinum ili ako postoje poznate netolerancije.

Suva hrana za pse je trajanja 18 meseci nakon proizvodnje, vlažna hrana za pse MENU 375gr traje 36 meseci, a MENU Mini 24 meseca nakon proizvodnje.

Kada preći sa hrane za štene na hranu za odrasle zavisi između ostalog od očekivane veličine i rase vašeg psa.

Male rase (kao što su jazavčari i mopsi) mogu dobiti hranu za štene do 12 meseci. Psi srednje veličine (kao što su australijski ovčar i granični škotski ovčari) se obično menjaju nakon što završe s promenom pasa (otprilike posle 6 meseci), a velike rase (kao što su bernski planinski psi, rodezijski grebeni) se već mogu hraniti u uzrasta od 4 meseca sa našom hranom za odrasle.

Važno: Ako pređete na odraslu sortu ranije, preporučujemo da koristite preporuku za ishranu za štenad do 12 meseci starosti kako biste obezbedili dovoljnu količinu hranljivih materija sa optimalnim, a ne maksimalnim stopama rasta.

Cena i popusti

Nemate nikakvih dodatnih troškova nakon poručivanja. Prilikom završetka kupovina pisaće Vam da li imate besplatnu dostavu ili je potrebno da doplatite 199rsd za dostavu. Besplatna dostava je za sve kupovine veće od 3999rsd.

Da, postoji mogućnost. Prilikom registracije na našem sajtu dobijate 20 novčića koje možete iskoristiti kao popust u iznosu od 200rsd. Takodje, za svaku sledeću porudžbinu ćete dobiti određen iznos novčića koje možete koristiti kao popust. Zapratite nas i na našim društvenim mrežama Instagram i Facebook gde povremeno organizujemo igre i delimo kupone za popuste.

U delu "Pregledaj korpu" ili u delu "Idi na plaćanje" pisaće "Upotrebi novčiće" i u tom polju ćete uneti iznos novčića koji želite da iskoristite kao popust. Kada unesete novčiće, sačekajte 2-3 sekunde da se novčići ažuriraju i pisaće Vam da Vam je račun umanjen za odredjeni iznos. 

Kod za popust koristite u delu "Korpa" ili u delu "Plaćanje". Polje "Upotrebi kod" se nalazi na dnu ovih stranica. Nakon unosa kod-a, potrebno je da klikne na dugme "Primeni popust". Svi "Kod za popust" se mogu iskoristiti samo jednom. 

Dostava

Da biste proverili status svoje porudžbine, idite u "Moj nalog". Evo šta ćete videti:

Status "U toku": To znači da trenutno obrađujemo i pakujemo za Vašeg ljubimca. Dobićete e-poruku da vas obavestimo da smo primili Vašu porudžbinu. Kada se Vaša porudžbina pošalje, poslaćemo Vam još jednu e-poruku sa informacijama o praćenju.

Status "Poslato": Vaša porudžbina je napustila naše skladište. Paket Vam je poslat. U roku od 24-48h paket će biti na Vašoj adresi.

Dostavljeno: Vaša porudžbina je dostavljena! U ovom delu Vaš ljubimac je već srećan što mu je stigao paket :) 

Promena porudžbine: Naši timovi su fokusirani na pružanje usluga što većem broju roditelja kućnih ljubimaca, a zbog velike potražnje za osnovnim stvarima, uključujući hranu, potrebno je da nam se što pre javite pozivom na broj 0616120153 kako bismo Vam promenili porudžbinu pre nego što je pošaljemo. S obzirom da u roku od 24h obradjujemo porudžbine i šaljemo - potrebno je da budete brzi!

Ako vam je potrebna pomoć za otkazivanje porudžbine, pošaljite nam poruku sa brojem porudžbine. Rešićemo to što je pre moguće kako bi Vaše iskustvo bilo jednostavno i bezbrižno. Ako smo već obradili Vašu porudžbinu i poslali, možda nećemo moći da je otkažemo. U tom slučaju, mi ćemo Vam vratiti novac. Samo je potrebno da nam proizvode koje ste poručili pošaljete nazad. Takođe prihvatamo povraćaj u roku od 15 dana od kupovine bez potrebnog razloga za vraćanje (proizvod je potrebno da bude u stanju u kome ste preuzeli).

Većina kupaca može očekivati da će dobiti hranu i opremu u roku od 1 do 3 dana. Narudžbine koje zahtevaju odobrenje ili uplate na račun pre slanja mogu potrajati duže za isporuku. U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja onda možete očekivati Vašu porudžbinu u roku od 1-3radna dana.

Porudžbine veće od 3999 dinara dostavljamo besplatno! Sve ostale porudžbine se isporučuju po fiksnoj stopi 199rsd.

Šaljemo preko Post Express-a i drugih premium prevoznika da bismo Vam pružili najbržu i najpouzdaniju dostupnu uslugu. U Beogradu deo porudžbina i mi dostavljamo.

Nije potrebno da Vi lično budete kod kući ali je potrebno da neko preuzme paket u Vaše ime na Vašoj adresi.

Imamo mogućnost slanja u inostranstvo ali su uslovi slanja drugačiji nego što je naznačeno u našim pravilima o slanju na teritoriji Republike Srbije. U slučaju da je potrebno da Vam pošaljemo u neku drugu zemlju, molimo Vas da nas prvo kontaktirate kako bismo Vam rekli uslove slanja koji zavise od zemlje u koju je potrebno da Vam pošaljemo.

Podrška

Naravno! Sve proizvode možete vratiti ako su i dalje u originalnom stanju i pakovanju. U roku od 15 dana od preuzimanja proizvoda imate pravo vraćanja bez ikakvog navedenog razloga. 

Napomena: Hrane i poslastice koje su otvorene ne možete vratiti ali u slučaju da ste kupili veći broj komada a da Vaš pas ne prihvata hranu ili poslasticu, u tom slučaju možete vratiti preostala pakovanja koja nisu otvorena a mi ćemo Vam vratiti novac.

Da, apsolutno. Sve proizvode možete zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Potrebno je da su proizvodi u originalnom stanju i pakovanju. 
Pošaljite nam proizvod nazad a mi ćemo Vam poslati novi željeni proizvod.

Procedura je vrlo jednostavna. Prijavite nam da želite da zamenite ili vratite proizvod. Pošaljete nam proizvod nazad i u zavisnosti od zahteva koji mi ćemo Vam poslati novi proizvod ili vratiti novac na Vaš račun. Od trenutka kad primimo proizvod, procedura traje 24-48h.

Plaćanje

Da, svoju porudžbinu možete platiti kuriru prilikom preuzimanja. Prilikom poručivanja u delu za plaćanje označite da plaćate "Plaćanje pouzećem".

Da, možete uplatu izvršiti preko računa. Potrebno je da prilikom poručivanja, u delu za plaćanje, označite da želite "Plaćanje na račun". Kada označite da plaćate na račun, pojaviće Vam se sve neophdone informacije koje su potrebne za plaćanje. Takodje ćete informacije dobiti i u email-u u potvrdi porudžbine.

Da, možete poručiti i kao pravno lice. Imaćete deo u podacima da popunite o nazivu firme. Račun za firmu ćete dobiti prilikom preuzimanja proizvoda.

Pogledaj više od ovog brenda