Nature's Protection hrana za macke za odrzavanje vitalnosti

Nature's Protection hrana za macke za odrzavanje vitalnosti

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Nature's Protection hrana za macke za odrzavanje vitalnosti

  • Ova hrana za mačke sadrži glukozamin, hondroitin, omega-3 masne kiseline i silicijum, koji pomažu u pravilnoj apsorpciji ovih supstanci. Posebno razvijena kombinacija vitamina i minerala (kalcijum, fosfor, cink) može pomoći u jačanju kostiju.
  • Lutein dostupan u ovoj hrani za mačke, koja se ekstrahuje iz cvijeta nevena, zajedno sa vitaminskim kompleksom (vit. A, C i E) može pomoći u zaštiti mačjih očiju od negativnih efekata slobodnih radikala i poboljšati njihovu cirkulaciju krvi.
  • Prirodni polisaharid beta-glukan zajedno sa prirodnim antioksidansima (zeleni čaj, vit. A, B, C, D i E, cink i gvožđe) jača imunološki sistem mačaka i štiti od negativnih efekata slobodnih radikala.
  • Obogaćen mineralom „MicroZeoGen“ - dinamički mikronizovan klinoptilolit može pomoći u uklanjanju toksičnih materija iz tela i poboljšavaju apsorpciju minerala i hranljivih materija.
  • U cilju jačanja imuniteta protiv uticaja okoline, hrana za mačke obogaćena je antioksidansima, kompleksom vitamina B, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, kao i jedinstvenim dodacima „Macrogard“ i „MicroZeoGen“.
  • Vitamin C i „Macrogard“ pojačavaju sintezu kolagena, zato tkiva desni postaju otpornija na povrede, a kalcijum dostupan u hrani za kućne ljubimce može pomoći u jačanju zuba.
  • Aktivne supstance (kompleks vitamina B, biotin i omega masne kiseline iz ulja lososa i lanenog ulja, vitamini A i E, cink i bakar) od velikog su značaja za očuvanje zdrave kože i sjaja.
  • Hrana sadrži taurin i omega masne kiseline, koje mogu pomoći u poboljšanju rada srca.
1.343,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET770111
Više informacija
Product Name Nature's Protection hrana za macke za odrzavanje vitalnosti
SKU LET770111
Težina 1.5 KG
Brend Nature Protection
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Nature's Protection hrana za macke za odrzavanje vitalnosti
Tvoja ocena
Pogledaj više od ovog brenda