Ležaljka za pse Quattro Relax

Ležaljka za pse Quattro Relax

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Ležaljka za pse Quattro Relax

  • Izuzetan materijal: Pažljivo odabrana kratka površina od turskog pliša daje mek i gladak dodir, koji pomaže psu da ima udobnije iskustvo kada se odmara. Prošiveni uzorak čini krevet za pse izuzetnijim i elegantnijim i može se prilagoditi različitim stilovima kuće.
  • Visoko-kvalitetno punjenje: Jastučić od memorijske pene, karakteristike „sporog odskoka“ mogu bolje da pristaju i podržavaju telo psa, ublažavaju bolove u zglobovima i mišićima, i na taj način donose opušteniji dobar san.
  • Pogodno za više prilika: Bez obzira da li uživate u srećnim satima sa svojim psom kod kuće ili ga nosite sa sobom na izlet na otvorenom, GIZMO krevet za pse prošiven u Turskoj može da donese prijatniji osećaj u Vaše zajedničke trenutke. Neklizajuća donja podloga može sprečiti pomeranje podloge za pse i takođe dobro izolovati tlo od mrlja.
  • Lagano se čisti: Prekrivač za pseći krevet koji se može ukloniti može se lako prilagoditi mašinskom pranju (do 30 stepeni), ručnom pranju ili drugim metodama čišćenja, turski plišani materijal, tako da se navlaka neće lako skupiti i izbledeti nakon pranja, a može i dalje ostati meka.
  • Veličine i boje: GIZMO kreveti za pse od pliša Quattro Relax dostupni su u tri moderne boje: maslinasto zelena, plava i žuta. 
Redovna cena 2.350,00 RSD Cena 1.645,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MPRELAXMP04

Dimenzije: 56x40cm; visina: 13cm

Boja: zelena, plava i žuta.

Mašinsko pranje do 30 stepeni.

Više informacija
Product Name Ležaljka za pse Quattro Relax
SKU MPRELAXMP04
Težina 3 KG
Brend GIZMO
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Ležaljka za pse Quattro Relax
Tvoja ocena
Preporuceni proizvodi za tebe