Krevet kućica za pse i mačke Sleep Box

Krevet kućica za pse i mačke Sleep Box

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Krevet kućica za pse i mačke Sleep Box

  • 2-u-1 DIZAJN – GIZMO krevet za pse i mačke dolazi u jedinstvenom dizajnu 2-u-1 i deluje kao kućica za pse i mačke tako što prelazi između 2 različita oblika. Kućica oblik – savršeno sklonište za pse i mačke kada treba da se osećaju bezbedno i zaštićeno. Oblik kreveta – savršen za izležavanje i maženje.
  • VISOKO KVALITETNA KONSTRUKCIJA – Krevet za kućne ljubimce je napravljen od pene visoke gustine tako da zadržava svoj oblik dugo vremena, čak i nakon čestog menjanja oblika. Spoljni sloj kućice je napravljen od mekog mikro plišanog vlakna, unutrašnji materijal je od vrhunskog brušenog poliestera.
  • PROTIVKLIZAJUĆA PODLOGA – GIZMO krevet kućica za kućne ljubimce dolazi sa oksfordskom podlogom protiv klizanja, koja osigurava da krevet za pse i mačke ostane na svom mestu. 
  • POGODNO ZA PSE, MAČKE I DRUGE MALE KUĆNE LJUBIMCE -  Veličina ovog kreveta za kućne ljubimce je 41x41x37 cm, što ga čini dovoljno velikim za smeštaj malih rasa pasa (kao što su čivave i mopsi), mačaka i drugih kućnih ljubimaca kao što su zečevi, tvorovi, hrčci, lisice itd.
Redovna cena 4.239,00 RSD Cena 2.968,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MPSLEEPBOXMP03
Više informacija
Product Name Krevet kućica za pse i mačke Sleep Box
SKU MPSLEEPBOXMP03
Težina 3 KG
Brend GIZMO
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Krevet kućica za pse i mačke Sleep Box
Tvoja ocena
Preporuceni proizvodi za tebe