Grebalica za mačke Royal GIZMO

Grebalica za mačke Royal GIZMO

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Grebalica za mačke Royal GIZMO

  • Ne brinite zbog viška energije Vaše mačke! Kombinacija visećeg miša i stuba koji je prekriven prirodnim vlaknima meksičke agave potrošiće sav višak energije. Mačići mogu brusiti kandže o njemu kako bi mu pomogli da razvije dobru naviku češanja. Vaš skupi nameštaj se takođe može zaštititi od oštećenja.
  • Pružite joj udoban, sladak san: Kada su umorni od igre, mačići mogu da leže u skrivenom toplom stanu. Grebalica za mačke je prekrivena dugim dlakama za dodatnu mekoću, pruža udoban dom i dovoljno mesta za Vaše mače da se proteže ili zeva na njemu.
  • Bezbedan i stabilan: Mačja grebalica je stabilna, sa visokokvalitetnim projektovanim drvetom i laminatom kako bi se osigurao kvalitet, a grebalica za mačke može da prati mačiće dok rastu. Biće veran saputnik.
  • Jednostavno i lako za sklapanje: njegova atraktivna spoljašnjost može ukrasiti vašu sobu kao prelep komad nameštaja za kućne ljubimce koji ne zauzima previše prostora, a sav materijal i alat za sklapanje dolazi zajedno sa grebalicom.
  • Budite Vi i Vaša mačka zadovoljni! Mi ćemo Vam pružiti profesionalnu korisničku uslugu pre kupovine i nakon kupovine; Ne čekajte, poručite ovu grebalicu za svoje mačiće već danas!
4.590,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP61808
Više informacija
Product Name Grebalica za mačke Royal GIZMO
SKU MP61808
Težina 4 KG
Brend GIZMO
Boja Bordo
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Grebalica za mačke Royal GIZMO
Tvoja ocena
Pogledaj više od ovog brenda
Preporuceni proizvodi za tebe