GIZMO pelene prostirke za pse

GIZMO pelene / prostirke za pse od bambusa

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

GIZMO pelene / prostirke za pse od bambusa

  • Pakovanje i veličina - Uključuje 15 prostirki za obuku pasa uobičajene veličine u svakom pakovanju, veličina proizvoda - 60x60cm. Veoma pogodno za pse, mačke, zečeve ili druge kućne ljubimce za obuku.
  • Napravljeno od 6 slojeva - Prostirka napravljena od 6 slojeva. Gornji sloj može brzo da apsorbuje mokraću i održava površinu suvom, a zatim netkani materijal sa dijamantskim dizajnom bez curenja. Polimerno jezgro može trenutno da pretvori tečnost u gel, dok poslednja dva sloja mogu da zaključaju tečnost i spasu Vaš pod.
  • Dizajn otporan na curenje - Napravljen od super upijajućeg polimera da blokira vlagu i urin i brzo ih pretvori u gel. Neće dozvoliti da urin ošteti Vaš tepih i pod od tvrdog drveta.
  • SUPER UPIJANJE I UKLANJANJE NEPRIJATNIH MIRISA - Napravljeni su od prečišćenog bambusovog ugljenika. Održavanje čistoće Vašeg doma je lakše nego ikada sa GIZMO super upijajućim prostirkama za male štence, eliminiše neprijatne mirise a nečistoće pretvara nevidljivim.
  • BEZ IZBELJIVAČA - Održavajte svoj dom čistim i za svoje kućne ljubimce i za svoju porodicu sa GIZMO pelenama, bez mirisa urina i prljave tečnosti.

 

1.199,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MPGBP

UPIJAJUĆE PELENE ZA PSE - Svaka prostirka upija 3 pune čaše tečnosti i sprečava curenje. Visoka moć upijanja sprečava da ljubimac ostavi trag za sobom po kući. Sadrži 15pelena/prostirki dimenzija 60*60cm.

PRIRODNI MIRIS - Dizajnirane su tako da sadrze bambus koji daje prirodan miris i psa privlaci da vrši nuždu na prostirci/peleni. Bez veštačkih mirisa i hemikalija.

PELENE ZA ŠTENCE I STARIJE PSE - Moze se postaviti na pod, u transporteru za pse prilikom putovanja ili transporta, sedišta automobila i drugim mestima gde zelite da zastitite podlogu. Idealno za štence, starije pse ili za pse u procesu oporavka od operacije kada nisu u mogućnosti da izlaze napolje.

NEPROPUSNE I JEDNOSTAVNO UKLANJANJE - Štite podlogu, nameštaj, sedište automobila, tapacirung od mokraće psa prilikom vršenja nužde.

POMOĆ PRI UČENJU - Daje prirodan miris koji pomaže Vašem psu da lakše identifikuje pelenu/prostirku za pse a ugljenik bambusa abosrbuje mokraću i neprijatne mirise, čuvajući Vašu kuću svežu i mirisnu.

DIMENZIJE: 60*60CM PAKOVANJE: 15komada u pakovanju

Više informacija
Product Name GIZMO pelene / prostirke za pse od bambusa
SKU MPGBP
Težina 1 KG
Brend GIZMO
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:GIZMO pelene / prostirke za pse od bambusa
Tvoja ocena
- Bambusov ugljenik
Pogledaj više od ovog brenda
Preporuceni proizvodi za tebe