Jaguar hrana za macke Essential - bez zitarica

ESSENTIAL THE JAGUAR Hrana za mačke svih uzrasta bez žitarica

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL THE JAGUAR Hrana za mačke svih uzrasta bez žitarica

ESSENTIAL THE JAGUAR - Veoma posebna hrana za mačke za odrasle mačke i mačiće svih rasa i veličina. Evo naše ideje ULTIMATNOG obroka! Hrana bez žitarica, veoma slična onome što bi Vaša mačka jela u divljini. Kao i uvek, istakli smo vrhunski kvalitet svih naših sastojaka. Sa našim jedinstvenim receptom koji sadrži 95% piletine, lososa, pastrmke i jaja, sigurni smo da će čak i najprobirljivija mačka podeliti naš entuzijazam za ESSENTIAL hranu.

  • Sastojci na prvi pogled: 95+% patke, piletine, lososa, pastrmke i jaja.
  • Savršeno i za mačke i za mačiće, kada želite da im date najukusniji obrok koji možete zamisliti. Nismo imali reklamacije više od prstiju jedne ruke u poslednjih nekoliko godina! 
  • I sami volimo JAGUAR hranu jer sadrži najmanje 95% patke Gresingham, Ross & Cobb piletine, škotskog lososa, Salisburi kalifornijsku pastrmku i sveža jaja. Da, skoro je previše dobro da bi bilo istinito!
  • Granule su iste veličine bilo da odaberete pakovanje od  1,5 kg, 3 kg ili 12 kg.
  • BOF: Da, zaista! JAGUAR ne sadrži žitarice i održava nivo šećera u krvi Vaše mačke stabilnim tokom celog dana.
  • Izaberite JAGUAR zbog kvaliteta sastojaka koji čine ovu hranu, što JAGUAR čini ozbiljnim kandidatom za nagradu ULTIMATE hranu za mačke!
jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Procenat mesa preko 90%
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_protiv_gojaznosti
Kontroliše telesnu težinu
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Cena 2.220,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1380

Najvažnija stvar kod ESSENTIAL hrane je da hrana bi trebalo da pomogne Vašoj mački da živi što duže i zdravije. ESSENTIAL JAGUAR je posebna hrana bez žitarica za mačke i mačiće svih rasa i veličina. Uzeli smo sve što je potrebno i stavili u jedan obrok koji nije samo nešto što će Vaša mačka voleti, nego je takođe veoma blizu onoga što bi Vaša mačka jela u divljini. Predstavljamo vam najukusniji obrok za mačke ikada napravljen. Napravljeno od 95+% naših slobodnih pataka Gresingham, regionalnih Ross & Cobb pilića, škotskog lososa, kalifornijske pastrmke i puno hranljivih, svežih jaja, nema sumnje: ovo je SAVRŠEN obrok!

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera Vaše mačke. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da Vaša mačka dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vaše mačke. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za mačke?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL JAGUAR tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da mačka ima malo više vazduha u crevima. To je zato što mačke, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL THE JAGUAR Hrana za mačke svih uzrasta bez žitarica
SKU LET1380
Težina 3 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL THE JAGUAR Hrana za mačke svih uzrasta bez žitarica
Tvoja ocena

RECEPT
Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, svež losos i pastrmka, krompir, sveža cela jaja, slatki krompir, grašak,
sveža pileća džigerica, pileća mast, laneno seme, temeljac od jetre, lucerka
klice, graška vlakna, lososovo ulje, vitamini, minerali, brusnice,
acai, borovnice, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge,

TEMPERATURA KUVANJA
90 stepeni (°C).

Sveže pripremljena piletina i patka bez kostiju, sušena piletina i patka, sveže pripremljen losos i pastrmka, krompir, sveža jaja, slatki krompir, grašak, sveže pripremljena pileća džigerica, pileća mast, pileći sos, lucerka, vlakna od graška, ulje od lososa, Minerali, vitamini, brusnice, Acai, borovnice, jabuka, paradajz, pomorandže, kruške, šargarepa, spanać, karfiol, neven, morske alge, ginseng, zeleni čaj, đumbir, probiotički dodaci.

PREPORUČENO SKLADIŠTENJE
Uvek čuvajte na hladnom, suvom mestu (5-18 stepeni), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi – originalna kesa je u redu - onda će poslednji obrok u kesi biti jednako dobar kao prvi.

Većina mačaka ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što JAGUAR čini da se mačka oseća 'sitom'. Ako je Vaša mačka veoma izbirljiva, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda