ESSENTIAL hrana za pse riba NAUTICAL LIVING

ESSENTIAL hrana za pse bez žitarica sa ribom NAUTICAL LIVING 12kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za pse bez žitarica sa ribom NAUTICAL LIVING 12kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING je naša beskompromisna hrana za pse bez žitarica za odrasle pse svih rasa. Kao što ime govori, NAUTICAL LIVING je prepun svežeg lososa, pastrmke, haringe i sezonske ribe.

  • Sastojci na prvi pogled: 77% losos, pastrmka, haringa, jaja i sezonska riba.
  • Savršeno za one koji traže najbolje. Naša najpopularnija hrana, koju mnogi hvale da zaista pravi razliku.
  • I sami volimo ovu hranu za pse zbog visokog sadržaja omega-3 i zbog svihodličnih povratnih informacija koje dobijamo od naših kupaca o NAUTICAL LIVING.
  • Granule za pse u ovom džaku su za pse težine 10+ kg. Ako su Vam potrebne manje (sitnije) granule za pse, jednostavno izaberite vreću od 3 kgOVDE.
  • Bez sumnje! NAUTICAL LIVING održava šećer u krvi Vašeg psa stabilnim.
  • Izaberite ga jer je to zaista izuzetan obrok sa mnogo vernih obožavatelja.

Možete stvoriti veću raznolikost tako što ćete povremeno poslužiti ESSENTIAL SUPERIOR LIVING i ESSENTIAL ESTATE LIVING.

essential_hrana_za_pse_ikon_riba
Napravljeno sa 77% sveže ribe
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
10.476,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
SKU1363

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING je naš beskompromisna hrana za pse bez žitarica za odrasle pse svih rasa. Kao što ime govori, NAUTICAL LIVING je prepun svežeg lososa, pastrmke, haringe i sezonske ribe. Hrana prati naš BOF princip. NAUTICAL LIVING je blagoslovljen sa veoma izdašnom količinom OMEGA 3. Testirano i ocenjeno u UK kao hrana vrhunskog kvaliteta.

SAVET:
Možete stvoriti veću raznolikost tako što ćete povremeno poslužiti ESSENTIAL SUPERIOR LIVING i ESSENTIAL ESTATE LIVING.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnogeprednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za pse bez žitarica sa ribom NAUTICAL LIVING 12kg
SKU SKU1363
Težina 12 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za pse bez žitarica sa ribom NAUTICAL LIVING 12kg
Tvoja ocena

SASTAV: Svež losos i pastrmka, slatki krompir, sušena haringa, grašak, sušeni losos, sveže celo jaje, sveža haringa i sezonska riba, lososovo ulje, laneno seme, klice lucerne, čorba od lososa, krompir, vlakna graška, vitamini, minerali, MOS (manan oligosakaridi ), FOS (fruktooligosaharidi), glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, acai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, narandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, te, ginseng, džindžing.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda