Essential hrana za pse highland living 3kg

ESSENTIAL hrana za male pse sa angus govedinom i divljači Highland 3kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za male pse sa angus govedinom i divljači Highland 3kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING je kompletan i jedinstven obrok bez žitarica inspirisan planinskim predelima Škotske. Priprema se sa mnoštvom ukusnih lokalnih i regionalnih sastojaka kao što su norfolk crna ćuretina, govedina Aberdeen Angus, golub, jarebica i, naravno, škotski losos. Dizajniran za normalan nivo aktivnosti, ESSENTIAL HIGHLAND LIVING je očigledan izbor varijacije koju možete poslužiti zajedno sa našim drugim LIVING hranama za odrasle pse. HIGHLAND LIVING je u skladu sa našim BOF principom kako bi vam pružio sigurnost da održavate stabilan šećer u krvi Vašeg psa dok uživa u mnogim ukusnim i zdravim ukusima sa Škotske visoravni.

  • Sastojci na prvi pogled: 79% norfolk crna ćuretina, losos, govedina Aberdeen Angus, golub, jarebica, patka i jaje.
  • Savršeno kada želite da svom psu ponudite neke ukusne varijacije u izvorima proteina i iskustvima ukusa u njegovoj posudi.
  • I sami volimo obrok jer je napravljen od obilja delikatesa kao što su aberdin Angus govedina i norfolk crna ćuretina. Stvarno ludi ukusi!
  • Granule u ovom džaku su za pse težine do 10 kg. Ako vam je potrebno za srednju ili veliku rasu pasa, jednostavno izaberite vreću od 12 kg koja se nalazi OVDE.
  • BOF: Apsolutno da! HIGHLAND LIVING održava šećer u krvi Vašeg psa stabilnim.
  • Izaberite ga jer je to uzvišen obrok prepun ukusa sa Škotskih Visoravni.
essential_hrana_za_pse_ikon_uretina
Norfolk crna ćuretina
essential_hrana_za_pse_ikon_jarebica
Divljač
essential_hrana_za_pse_ikon_angus_govedina
Angus govedina
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
3.540,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1359

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING je kompletan i jedinstven obrok bez žitarica inspirisan planinskim predelima Škotske. Priprema se sa mnoštvom ukusnih lokalnih i regionalnih sastojaka kao što su norfolk crna ćuretina, govedina Aberdeen Angus, golub, jarebica i, naravno, škotski losos. Dizajniran za normalan nivo aktivnosti, ESSENTIAL HIGHLAND LIVING je očigledan izbor varijacije koju možete poslužiti zajedno sa našim drugim LIVING hranama za odrasle pse. HIGHLAND LIVING je u skladu sa našim BOF principom kako bi vam pružio sigurnost da održavate stabilan šećer u krvi Vašeg psa dok uživa u mnogim ukusnim i zdravim ukusima sa Škotske visoravni.

Podaci o alergijama: HIGHLAND LIVING ne sadrži piletinu ili krompir.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za male pse sa angus govedinom i divljači Highland 3kg
SKU LET1359
Težina 3 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za male pse sa angus govedinom i divljači Highland 3kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža crna ćuretina Norfolk, slatki krompir, sušena ćuretina, svež losos, slanutak, grašak, sveža govedina Aberdeen Angus, laneno seme divljih ptica (golub, jarebica, patka), lososovo ulje, sveže celo jaje, temeljac od ćureće jetre, klice lucerke, vitamini, minerali, MOS (manan oligosaharidi), FOS (fruktooligosaharidi), glukozamin, hondroitin, brusnica, acai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, narandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, zeleni te ginseng,


ANALITIČKI SASTAV: Proteini 29%, Masti 17%, Minerali/sirovi pepeo 8,5%, Vlakna 4,4%, Voda 8%, Omega 6 2,6%, Omega 3 1,8%, Kalcijum 1,6%, Fosfor 1,2%, Glukozamin 0,09%, Hondroitin 0,07%

ADITIVI PO KILOGRAMU: Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 2000 IU/kg, gvožđe 50 mg/kg, mangan 35 mg/kg, cink 50 mg/kg, bakar 15 mg/kg, jod 0,96 mg/kg, selen 0,3mg/kg,

Sa prvom vrećicom ESSENTIALS dolazi do promene načina života u ishrani. Postepeno unesite ESSENTIALS tokom 4-7 dana ili napravite promenu sa jednog dana na drugi koji funkcioniše podjednako dobro. Najvažnija stvar je da prilagodite dnevne porcije tako da odgovaraju vašem ljubimcu. Preterano hranjenje će dovesti do mekše stolice. Stoga vam savetujemo da prve 2-3 nedelje provedete identifikujući tačnu veličinu porcije. Kada je stolica vašeg ljubimca čvrsta, a vaš ljubimac se oseća zadovoljno, pronašli ste pravu veličinu porcije. Sve što sada treba da uradite je da uživate u svim prednostima ESSENTIALS-a.

Savet: Počnite tako što ćete hraniti svog ljubimca 10% manje nego obično i prilagođavati se odatle. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savete i uputstva za hranjenje.

O nama

Postojimo jer želimo da poboljšamo i produžimo živote pasa i mačaka.
Ja sam Kristijan Degner-Elsner, osnivač ESSENTIAL FOODS-a i imam viziju za poboljšanje i produženje života pasa i mačaka, ko god da su i gde god da su.

Takođe imam čvrsta uverenja o usluzi, kvalitetu i, ne manje važno, o tome kako se ophodimo prema svim živim dušama na našoj planeti.

Vaš pas ili mačka će dočekati ukusne, čiste i zdrave sastojke u našoj hrani, i oni će napredovati na novopronađenoj energiji i „joie de vivre“. 

christian-sig_1

Srdačno, 

Christian Degner-Elsner

NAŠE NASLEĐE

ESSENTIAL GRAIN FREE hrana je nasleđe bazirano na britanskoj tradiciji uzgoja rasnih pasa i načinu života sa psima, najfinijim sirovinama i našoj posvećenosti podizanju kvaliteta života čovekovih najboljih prijatelja koji i sa nama dele dom. Ovo je ključno za nastanak visokog standarda ishrane koji štitimo bez kompromisa.

Hrana se proizvodi po prepoznatljivom vrhunskom standardu kvaliteta britanskih proizvoda, a 95% najfinijih sastojaka su engleskog, škotskog i velškog porekla.

Odvojite malo vremena i istražite sastojke naše hrane i koncepta pripreme. Vaša percepcija standarda ishrane kućnih ljubimaca suvom hranom će se u potpunosti promeniti. Pridružite nam se.

ESSENTIAL_hrana_za_pse_sastojci

PRIRODNI SASTOJCI

ESSENTIAL obroci se pripremaju u skladu sa fiziološkim potrebama pasa i mačaka. Svaki naš proizvod je uravnotežena sa minimum 74% do 95% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe (od čega je minimum 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja ). Plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIAL se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.

BOF PRINCIP ISHRANE

„Sa BOF principom smo želeli da pomerimo granice svega  što pravilna ishrana može da učini za zdravlje psa – Misija uspela!” Christian Degner-Elsner, idejni tvorac i osnivač ESSENTIAL  FOODS

Behavioral Optimising Foods (BOF) je princip ishrane baziran na namirnicama koje psi kao vrsta treba da jedu. Uz ESSENTIAL hranu to smo i postigli.

Svi naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju ovaj visok standard kvaliteta prirodne ishrane. Upravo to čini ESSENTIAL hranu jedinstvenom po pitanju održanja stabilnog nivoa šećera u krvi pasa. Bez obzira na dnevne promene nivoa aktivnosti uz ESSENTIAL ishranu postiže se stabilna glikemija.

Visok sadržaj mesa u hrani podstiče instinkte dok niska temperatura pripreme garantuje očuvanje visoke nutritivne vrednosti najboljih prirodnih sirovina.

ESSENTIAL hranu čini minimum 74% do 95% sastava životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon. 

essential_hrana_za_pse_bof_princip_ishrane

Voće, semenke i bilje u hrani imitiraju sadržaj želuca plena kojim se u prirodi inače hrane psi i vukovi.  Veličina i konzistencija granula obezbedjuju da će hrana biti prvo sažvakana, a ne samo progutana, što je veoma bitno  jer se time smanjuje rizik od uvrtanja želudca (torzije želuca) i olakšava varenje hrane.

Rezultati u svakodnevnoj ishrani pasa našom hranom su izuzetni. Osim vidnog poboljšanja fizičkog stanja, ishrana ESSENTIAL hranom pozitivno utiče na psihičku stabilnost -mentalno stanje psa.  Iskustva vlasnika pasa govore da ćete primetiti  očigledne pozitivne promene u izgledu i ponašanju Vaših ljubimaca.

Sve prednosti po pitanju zdravlja životinja koje se dugoročno hrane Essential hranom su jednostavno nepobitne.

BOF je princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani pasa

Pokušajte sa ESSENTIAL hranom i uverite se šta može da uradi za Vašeg psa.

UPOZNAJTE NAŠE PRIJATELJE

Pogledaj više od ovog brenda