ESSENTIAL hrana za pse Superior living 3kg

ESSENTIAL hrana za male odrasle pse bez zitarica SUPERIOR LIVING 3kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za male odrasle pse bez zitarica SUPERIOR LIVING 3kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING je naša jedinstvena hrana za pse bez žitarica pripremljen od sveže piletine i patke. Ova hrana je za odrasle pse svih rasa i formulisana je da podrži normalne nivoe aktivnosti. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. Hrana prati naš BOF princip.

Sastojci na prvi pogled: 80% patka, piletina, losos, pastrmka i jaje. 

 • Savršeno za sve odrasle pse, kada želite sav entuzijazam, ali po malo nižoj ceni (u odnosu na druge ESSENTIAL vrste hrane za pse), bez potrebe za kompromisom.
 • I sami volimo SUPERIOR LIVING jer je to bio instant klasik koji je bio jedan od naših najpopularnijih proizvoda od samog početka.
 • Granule za pse u ovom džaku su za pse težine do 10kg. Ako Vam je potrebno za srednjeg ili velikog psa, jednostavno izaberite vreću od 12 kg klikom OVDE.
 • BOF: Da!SUPERIOR LIVINGjebez žitarica i prirodno održava šećer u krvi Vašeg psa stabilnim.
 • Izaberite ga jer je to originalni ESSENTIALS obrok, koji je već dugi niz godina svetski hit.

  Možete stvoriti veću raznolikost tako što ćete povremeno poslužiti ESSENTIAL NAUTICAL LIVING i ESSENTIAL ESTATE LIVING.


  jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
  Preko 80% mesa
  jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
  Bez žitarica
  jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
  Reguliše šećer u krvi
  jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
  Ljubav na prvi zalogaj
  Procenat mesa
  0%
  Procenat žitarica
  0%
  3.540,00 RSD
  Dostupnost: Na stanju
  SKU
  LET1352

  ESSENTIAL SUPERIOR LIVING je naš jedinstvena hrana za pse bez žitarica pripremljen od sveže piletine i patke. Ovaj obrok je za odrasle pse svih rasa i formulisan je da podrži normalne nivoe aktivnosti. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. Hrana prati naš BOF princip.

  SAVET:
  Možete stvoriti veću raznolikost tako što ćete povremeno poslužiti ESSENTIAL NAUTICAL LIVING i ESSENTIAL ESTATE LIVING.

   PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

  Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

  Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

  Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

  Više informacija
  Product Name ESSENTIAL hrana za male odrasle pse bez zitarica SUPERIOR LIVING 3kg
  SKU LET1352
  Težina 3 KG
  Brend Essential
  Allow On Facebook Shop Da
  Brand Animal Nature
  Write Your Own Review
  Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za male odrasle pse bez zitarica SUPERIOR LIVING 3kg
  Tvoja ocena

  SASTAV: Sveža piletina i patka, sušena piletina i patka, slatki krompir, grašak, svež losos i pastrmka, laneno seme, sveže celo jaje, pileća mast, krompir, temeljac od jetre, klice lucerke, vitamini, minerali, MOS (manan oligosakaridi), FOS (fructoioligo) ), glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, acai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, narandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

  ANALITIČKI SASTAV: Proteini 30%, Masti 18%, Minerali 8%, Voda 8,5%, Omega 6  2,8%, Omega 3  1,6%, Kalcijum 1,6%, Fosfor 1,3%, Glukozamin 0.09%, Hrondroitin 0,07%

  ADITIVI PO KILOGRAMU: Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 2000 IU/kg, taurin 1500 mg/kg, gvožđe 333 mg/kg, mangan 233 mg/kg, cink 233 mg/kg, bakar 15 mg/kg, jod 1,6 mg/kg, selen 0,57 mg/kg,

  Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

  Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

  O nama

  Postojimo jer želimo da poboljšamo i produžimo živote pasa i mačaka.
  Ja sam Kristijan Degner-Elsner, osnivač ESSENTIAL FOODS-a i imam viziju za poboljšanje i produženje života pasa i mačaka, ko god da su i gde god da su.

  Takođe imam čvrsta uverenja o usluzi, kvalitetu i, ne manje važno, o tome kako se ophodimo prema svim živim dušama na našoj planeti.

  Vaš pas ili mačka će dočekati ukusne, čiste i zdrave sastojke u našoj hrani, i oni će napredovati na novopronađenoj energiji i „joie de vivre“. 

  christian-sig_1

  Srdačno, 

  Christian Degner-Elsner

  NAŠE NASLEĐE

  ESSENTIAL GRAIN FREE hrana je nasleđe bazirano na britanskoj tradiciji uzgoja rasnih pasa i načinu života sa psima, najfinijim sirovinama i našoj posvećenosti podizanju kvaliteta života čovekovih najboljih prijatelja koji i sa nama dele dom. Ovo je ključno za nastanak visokog standarda ishrane koji štitimo bez kompromisa.

  Hrana se proizvodi po prepoznatljivom vrhunskom standardu kvaliteta britanskih proizvoda, a 95% najfinijih sastojaka su engleskog, škotskog i velškog porekla.

  Odvojite malo vremena i istražite sastojke naše hrane i koncepta pripreme. Vaša percepcija standarda ishrane kućnih ljubimaca suvom hranom će se u potpunosti promeniti. Pridružite nam se.

  ESSENTIAL_hrana_za_pse_sastojci

  PRIRODNI SASTOJCI

  ESSENTIAL obroci se pripremaju u skladu sa fiziološkim potrebama pasa i mačaka. Svaki naš proizvod je uravnotežena sa minimum 74% do 95% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe (od čega je minimum 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja ). Plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIAL se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.

  BOF PRINCIP ISHRANE

  „Sa BOF principom smo želeli da pomerimo granice svega  što pravilna ishrana može da učini za zdravlje psa – Misija uspela!” Christian Degner-Elsner, idejni tvorac i osnivač ESSENTIAL  FOODS

  Behavioral Optimising Foods (BOF) je princip ishrane baziran na namirnicama koje psi kao vrsta treba da jedu. Uz ESSENTIAL hranu to smo i postigli.

  Svi naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju ovaj visok standard kvaliteta prirodne ishrane. Upravo to čini ESSENTIAL hranu jedinstvenom po pitanju održanja stabilnog nivoa šećera u krvi pasa. Bez obzira na dnevne promene nivoa aktivnosti uz ESSENTIAL ishranu postiže se stabilna glikemija.

  Visok sadržaj mesa u hrani podstiče instinkte dok niska temperatura pripreme garantuje očuvanje visoke nutritivne vrednosti najboljih prirodnih sirovina.

  ESSENTIAL hranu čini minimum 74% do 95% sastava životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon. 

  essential_hrana_za_pse_bof_princip_ishrane

  Voće, semenke i bilje u hrani imitiraju sadržaj želuca plena kojim se u prirodi inače hrane psi i vukovi.  Veličina i konzistencija granula obezbedjuju da će hrana biti prvo sažvakana, a ne samo progutana, što je veoma bitno  jer se time smanjuje rizik od uvrtanja želudca (torzije želuca) i olakšava varenje hrane.

  Rezultati u svakodnevnoj ishrani pasa našom hranom su izuzetni. Osim vidnog poboljšanja fizičkog stanja, ishrana ESSENTIAL hranom pozitivno utiče na psihičku stabilnost -mentalno stanje psa.  Iskustva vlasnika pasa govore da ćete primetiti  očigledne pozitivne promene u izgledu i ponašanju Vaših ljubimaca.

  Sve prednosti po pitanju zdravlja životinja koje se dugoročno hrane Essential hranom su jednostavno nepobitne.

  BOF je princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani pasa

  Pokušajte sa ESSENTIAL hranom i uverite se šta može da uradi za Vašeg psa.

  UPOZNAJTE NAŠE PRIJATELJE

  Pogledaj više od ovog brenda