ESSENTIAL STAMINA hrana za male aktivne pse

ESSENTIAL hrana za aktivne pse za male rase pasa STAMINA 3kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL hrana za aktivne pse za male rase pasa STAMINA 3kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL STAMINA je naša jedinstvena visokoenergetska hrana za pse, posebno formulisan za pse sa posebno zahtevnim nivoom aktivnosti ili životnim stilom. Hrana se može davati u periodima pojačane aktivnosti ili trajno ako je psu potrebno više energije tokom dana.

  • Sastojci na prvi pogled: 88% piletina, patka, losos, pastrmka i jaje. Bez žitarica.
  • Savršeno za sve pse sa energetski intenzivnim životnim stilom. Takođe idealan za one koji imaju tendenciju da imaju manju težinu i potrebno im je više mišićne mase.
  • I sami volimo ovu hranu jer čini razliku za pse kojima je potrebna dodatna energija tokom određenih perioda, dugih ili kratkih.
  • Granule za pse u ovom pakovanju su za pse težine do 10 kg. Ako su Vam potrebne krupnije granule za pse, jednostavno izaberite pakovanje od 12 kg OVDE.
  • BOF: Definitivno! STAMINA obezbeđuje energiju dok održava stabilan šećer u krvi psa.
  • Izaberite jer STAMINA pruža najbolje uslove za visok kvalitet života za pse od kojih se očekuje da pređu tu milju.
jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Preko 88% mesa
essential_hrana_za_pse_ikon_piletina
Piletina iz slobodnog uzgoja
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
3.540,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1356

ESSENTIAL STAMINA je naša jedinstvena visokoenergetska hrana za pse, posebno formulisana za pse sa posebno zahtevnim nivoom aktivnosti ili životnim stilom. Hrana se može davati na kraći period ako je potrebno za pojačanu fizičku aktivnost ili na duže ako je psu potrebno više energije svakog dana. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. STAMINA je potpuno bez žitarica i prati naš BOF princip.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL STAMINA tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL hrana za aktivne pse za male rase pasa STAMINA 3kg
SKU LET1356
Težina 3 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL hrana za aktivne pse za male rase pasa STAMINA 3kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža piletina i patka, sušena piletina i patka, slatki krompir, grašak, svež losos i pastrmka, laneno seme, sveže celo jaje, pileća mast, krompir, temeljac od jetre, klice lucerke, vitamini, minerali, MOS (manan oligosakaridi), FOS (fructoioligo) ), glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, acai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, narandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda
Pronašli smo ove proizvode koje možda više volite!