ESSENTIAL hrana za pse ESTATE LIVING

ESSENTIAL anitlaergijska hrana za pse bez žitarica sa srnetinom i jagnjetinom ESTATE LIVING 12kg

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL anitlaergijska hrana za pse bez žitarica sa srnetinom i jagnjetinom ESTATE LIVING 12kg

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL ESTATE LIVING je jedinstvena hrana za pse bez žitarica, pripremljena sa visokim udelom britanske jagnjetine uzgojene na travi i divljači iz slobodnog uzgoja. Formulisan je da podrži normalne nivoe aktivnosti i pogodan je za odrasle pse svih rasa.

  • Sastojci na prvi pogled: 74% jagnjetine, divljači, piletine i jaja.
  • Savršeno za sve koji traže gurmansku listu sastojaka na čelu sa jagnjetinom i srnetinom za odrasle pse.
  • I sami volimo ESSENTIAL ESTATE LIVING jer nudi izdašne količine britanske jagnjetine uzgojene na travi i divljači iz slobodnog uzgoja.
  • Granule za pse u ovom pakovanju su za pse težine 10+ kg. Ako su Vam potrebne sitnije granule, jednostavno izaberite pakovanje od 3 kg OVDE.
  • BOF: O da! ESTATE LIVING je bez žitarica i, naravno, pomaže u održavanju stabilnog šećera u krvi Vašeg psa.
  • Izaberite ga jer je obrok izuzetno ukusan omaž britanskom selu.

Možete stvoriti veću raznolikost tako što ćete povremeno poslužiti ESSENTIAL NAUTICAL LIVING i ESSENTIAL SUPERIOR LIVING.

essential_hrana_za_pse_ikon_divljac_1_
Preko 74% mesa
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
10.476,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1364

ESSENTIAL ESTATE LIVING je jedinstvena hrana za pse bez žitarica, pripremljen sa visokim udelom britanske jagnjetine uzgojene na travi i divljači iz slobodnog uzgoja. Formulisana je da podrži normalne nivoe aktivnosti i pogodan je za odrasle pse svih rasa. Sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIAL hrane za pse. Hrana prati BOF (stabilan nivo šećera u krvi) princip ishrane pasa.

  PREDSTAVLJENI SASTOJCI  

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera Vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL anitlaergijska hrana za pse bez žitarica sa srnetinom i jagnjetinom ESTATE LIVING 12kg
SKU LET1364
Težina 12 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL anitlaergijska hrana za pse bez žitarica sa srnetinom i jagnjetinom ESTATE LIVING 12kg
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža jagnjetina i divljač, slatki krompir, sušena jagnjetina, grašak, sveže celo jaje, sušena piletina, krompir, laneno seme, jagnjeća mast, klice lucerke, temeljac od jetre, vitamini, minerali, MOS (oligosakaridi manan), FOS (fructooligosaccharides, fruktooligosaharidi) , MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, acai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, narandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda