Opsti uslovi prodaje na sajtu animalnature.rs

 

Online pet shop dostava

Online pet shop dostava proizvoda vrši se u periodu 1-5 radna dana od dana naručivanja. Dostava je besplatna za sve porudžbine čiji je iznos iznad 3999rsd. Cena dostave je 350rsd za iznos porudžbine ispod 3999rsd. Porudžbine koje primimo do 11h biće obradjene istog dana. Dotavu proizvoda vršimo trenutno samo na teritoriji Republike Srbije.

REKLAMACIJE DOSTAVE PROIZVODA

Isporuku proizvoda obavlja Pošta Srbije ili Post Express kurirska služba. Kvalitet isporuke zavisi isključivo od kurira koji isporuku vrši. Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom usluge kurira, molimo Vas da nas obavestite o tome slanjem mail na info@animalnature.rs kako bi preduzeli mere da se usluga unapredi.

Izborom proizvoda iz naše prodavnice pravite zahtev za kupovinu. Dobijanje zahteva za kupovinu potvrdićemo slanjem e-maila sa detaljima Vaše porudžbine na Vašu e-mail adresu. Nakon prijema porudžbine (najkasnije 24h od dobijanja iste), operater će Vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. U slučaju promene stanja proizvoda na zalihama operater će Vas blagovremeno obavesti.

Reklamacije

Vašu porudžbinu, u skladu sa čl. 35. i čl. 36. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS br. 73/2010) možete otkazati bez naknade (osim neposrednih troškova povraćaja robe) i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon preuzimanja proizvoda. Reklamacije na proizvode se mogu podneti u slučaju kada je isporučeni proizvod neispravan, neodgovarajući ili isporuka nepotpuna. U slučaju reklamacije proizvode ćemo zameniti ili ćemo obaviti povraćaj novca u zavisnosti od Vašeg zahteva. U slučaju neodgovarajućeg proizvoda nadoknadu za troškove dostave snosi kupac, dok u slučaju neispravnog proizvoda ili nepotpune isporuke, troškove dostave snosi Animal Nature.
Shodno predhodno navedenom članu Zakona o zaštiti potrošača, Animal Nature je u obavezi da u roku od 8 dana od dana podnošenja reklamacije odgovori na istu i u roku od 15 dana reši reklamaciju. Reklamacije možete izvršiti putem maila info@animalnature.rs sa naznakom Reklamacija proizvoda ili pozivom na broj 061/6120153
Adresa za prijem reklamacija je Trgovačka 26, 11000 Beograd
Cene proizvoda su izražene sa uračunatim PDV-om u dinarima (RSD)
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da nam se obratite na našu mail adresu info@animalnature.rs ili pozivom na broj 061/6120153.

Način plaćanja

Kada obavite kupovinu na svoju e-mail adresu dobićete predračun sa kompletnim iznosom aktuelne kupovine. Ukupan iznos aktuelne kupovine objedinjuje cenu poručenih proizvoda i trošak transporta. Pre isporuke proizvoda operater će Vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. Plaćanje poručenih proizvoda možete obaviti na dva načina.

PLAĆANJE PO OBAVLJENOJ ISPORUCI (POUZEĆEM)

Poručene proizvode možete platiti po izvršenoj isporuci robe. Plaćanje po isporuci robe se obavlja u gotovini kuriru koji je isporuku obavio. Kupac je dužan da plati nadoknadu za poručene proizvode u iznosu preciziranom u predračunu.

UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN

Svoju narudžbinu možete platiti avansnom uplatom na tekući račun Animal Naure online shop-a: 105-0000002165328-38 AIK banka, Pet Shop Fish, Trgovačka 26, Žarkovo/Beograd. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem web bankinga. Isporuka poručenih proizvoda će se obaviti nakon evidentiranja uplate.

* Animal Nature online shop nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka kao I da slika u potpunosti odgovara proizvodu.

Politika privatnosti

Politika privatnosti je usvojena i sprovodi se u cilju zaštite podataka korisnika usluga. Za uspešnu realizaciju Vaše porudžbine, a u skladu sa prirodom internet trgovine, neophodne su nam informacije koje se odnose na vaše ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona. Informacije koje ostavljate prilikom kupovine koriste se isključivo u cilju realizacije dostave proizvoda i izrade računa za kupljene proizvode. Svim kupcima pružamo mogućnost izbora, da li žele da se registruju i time trajno sačuvaju podatke u sistemu prodavnice ili žele da kupovinu obave kao „gosti“ sajta i time jednokratno ostave podatke. Prilikom slanja e-mail pošte, kupcima pružamo mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima. Svi zaposleni su dužni da usvoje i sprovode politiku privatnosti.

Izgled i sadržaj web stranice kao i Uslove korišćenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmeniti, zato vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali sa mogućim promenama. Smatra se da vaše naknadno korišćenje web stranice predstavlja vaše prihvatanje svih eventualnih izmena ovih uslova. Animal Nature neće biti odgovoran za bilo kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Animal Nature. može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Animal Nautre online shop (internet stranica) ili utvrdi da su podaci na porudžbini nepotpuni odnosno netačni, naročito ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) sa ličnim podacima po kojima vas je moguće identifikovati, bilo putem e-mail poruke sa pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahteva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.

Svi samoinicijativno poslati materijali, a naročito fotografije, video snimci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici www.animalnature.rs. Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili garantujete da je vlasnik materijala izričito dopustio) Animal Nature neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licencu za korišćenje, adaptiranje i menjanje, uklapanje u druge radove, prevode, objavljivanje, prenos i distribuciju po čitavom svetu spomenutog materijala u bilo kom obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uslovi ove tačke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora. Pošiljaoci Materijala prihvataju da za poslate Materijale neće biti (a i može biti prema autonomnoj odluci Animal Nature-a) isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal Animal Nature-u garantuju pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko Animal Nature zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se nadoknaditi Animal Nature-u celokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpeo.

Otkazivanje ili odustajanje od porudžbine

Ako vaša porudžbina još nije poslata, možete je otkazati sa svog naloga. Idite na „Moj nalog“, kliknite na porudžbinu koju želite da otkažete i kliknite na link „Otkaži ovu porudžbinu“.

Ako vam je potrebna pomoć u otkazivanju porudžbine, pošaljite nam poruku sa svojim brojem narudžbe. Rešićemo to što je brže moguće da je vaše iskustvo jednostavno i bez brige. Ako smo već obradili vašu porudžbinu i izvršili dostavu možda nećemo moći otkazati. U tom slučaju, izdaćemo vam povrat novca. Takođe prihvatamo povrat u roku od 15dana od kupovine.