Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe Six Fish

Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe Six Fish

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe Six Fish

 • Proizvedeno u Kanadi
 • Biološki prikladna hrana za pse – Svi odnosi repliciraju prirodnu ishranu Vašeg psa
 • Ishrana sa celim plenom – Potpuna i uravnotežena ishrana
 • Bogato mesom i proteinima – sastojci napravljeni od 85% ribe pune proteina za nivo proteina od 42%
 • Bogato esencijalnim ribljim uljima – neophodno za vrhunsko zdravlje
 • Sveže, lokalno voće i povrće – svakodnevno se isporučuje sveže
 • Formula niske glikemije – Sadrži manje od polovine ugljenih hidrata koji se nalaze u konvencionalnoj hrani za pse
 • Prvih 10 sastojaka su vrhunski životinjski izvor
 • Botaničke inkluzije – Oslikavanje instinkta za ishranu trave i korova
 • DHA i EPA iz sveže ribe – esencijalni za imuni sistem i nervni sistem
 • Bez dodavanja vode – kuvana na pari u prirodnim sokovima
 • Regionalni sastojci iz najboljih kanadskih proizvoda
 • Odgovarajuće za pse svih rasa i životnih faza
Cena 4.548,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
UN- DOR1530I2

O ORIJEN HRANI ZA PSE


Orijen hrana za pse ima jednostavnu i snažnu viziju, a to je stvaranje hrane za pse koja je biološki prikladna za ishranu kućnih ljubimaca svojom evolutivnom adaptacijom na sveže meso i ishranu bogatu proteinima. Ovo uključuje ishranu za ceo plen sa merama koji oponašaju prirodnu ishranu Vašeg psa. Uz to, Orijen kreira ovu dijetu samo sa najboljim kanadskim, regionalnim sastojcima koji se svakodnevno isporučuju sveže na njihova vrata, a zatim prerađuju u sopstvenoj nagrađivanoj kuhinji. Sastojci su toliko sveži da su „pogodni za ljudsku ishranu“. Ovo stvara hranu punu ukusa koja hrani Vašeg psa kako je priroda zamislila.

O ORIJEN HRANI ZA PSE SA 6 VRSTA RIBE


Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe sadrži ishranu koja je 85% prepuna proteina sa šest različitih vrsta ribe za nivo proteina od 42% kako bi se replicirala prirodna ishrana Vašeg psa, podržala čista mišićna masa i stvorila gipka koža i dlaka. Ovih šest različitih vrsta ribe su regionalnog porekla, divlje ulovljene morske i slatkovodne ribe koje uključuju pacifičku sardelu, oslić, skuša, iverak, kamenu ribu i morskog lista (2/3 sveže ili sirove, 1/3 blago dehidrirane). Sve se isporučuje sveže bez konzervansa i nikada zamrznuto. Pored toga, infuzija liofilizovane jetre bakalara poboljšava ukus, čineći ovu hranu još ukusnijom za izbirljive osobe. Poslednjih 15% sastojaka uključuje sveže i lokalno voće, povrće i biljke za potpunu i uravnoteženu ishranu. Sve za stvaranje formule sa niskim glikemijskim indeksom, niskim sadržajem ugljenih hidrata, bez žitarica, koja je neuporediva sa bilo kojom drugom suvom hranom za pse!

Više informacija
Product Name Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe Six Fish
SKU UN- DOR1530I2
Brend Orijen
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Orijen hrana za pse sa 6 vrsta ribe Six Fish
Tvoja ocena

Sirova cela sardela (18%), sirova cela skuša (11%), sirova cela skuša (10%), sirova iverka (6%), sirova cela kamena riba (6%), sirova cela skuša (6%), dehidrirana skuša ( 5%), dehidrirana haringa (5%), dehidrirana bela ribica (5%), dehidrirana sardina (5%), dehidrirani plavi belac (4%), ulje haringe (4%), cela crvena sočiva, ceo grašak, ceo slanutak, cela zelena sočiva, vlakna sočiva, cela pinto pasulj, skrob od graška, suncokretovo ulje, sušene morske alge, sveža cela bundeva, sveža cela tikvica, sveže cele tikvice, sveža cela šargarepa, sveže cele jabuke, sveže cele kruške, suvi koren cikorije, sveže kelj, svež spanać, sveža repa, sveža repa, cele brusnice, cele borovnice, cele bobice saskatuna, kurkuma, mlečni čičak, koren čička, lavanda, koren belog sleza, šipak

Predlažemo da pratite težinu Vašeg ljubimca i prilagodite obroke po potrebi. Preporučujemo hranjenje dva-tri puta dnevno i uvek držite svežu, čistu vodu na raspolaganju.

Najčešće postavljena pitanja

Ako ne pronadješ ispod u tekstu svoje pitanje, molimo te piši nam ovde.

O proizvodu

Psi i mačke se često hrane istom hranom tokom dužeg vremenskog perioda, što znači da iznenadna promena hrane otežava prilagođavanje njihovog probavnog sistema. Zato je važno postepeno uvoditi novu hranu. Ako idete polako, Vašem psu ili mački ćete dati vremena da se prilagode novoj hrani i takođe će smanjiti šanse za probavne smetnje. Počnite mešanjem 25 posto nove hrane sa 75 posto stare hrane. Polako proporcionalno povećavajte novu hranu u narednih 5-7 dana dok ne počnete da hranite 100 posto novom hranom.

Kada prvi put prebacite svog psa ili mačku na ORIJEN, preporučujemo vam da izaberete recept sa životinjskim sastojkom koji odgovara hrani koju trenutno hranite. Ovo će pomoći da se omogući najlakši prelaz i da se smanji rizik od gastrointestinalnih poremećaja. Na primer, ako je Vaš ljubimac trenutno na ishrani baziranoj na piletini ili ćuretini, možda ćete želeti da isprobate ORIJEN Original.

Takođe je važno uzeti u obzir životnu fazu Vašeg ljubimca. Sa hranom za štenad, mačiće, odrasle, starije i sve životne faze sigurno ćete pronaći pravu hranu. AAFCO izjava koja ukazuje na koji profil hranljivih sastojaka je formulisana hrana može se naći na svakoj vrećici hrane, a takođe i na našoj veb stranici pod kartici „Sastojci i analiza“ svake odgovarajuće hrane.

Nakon prvobitnog prelaska na ORIJEN ono što mnogi ljubitelji kućnih ljubimaca rade je metoda hranjenja poznata kao rotaciono hranjenje. Rotiranje između ORIJEN formula sprečava da se vaš pas ili mačka umore od toga da jedu istu stvar iz dana u dan, dok im nudi veliki izbor proteina i masti. Dobro mesto za početak je rotiranje pored vrećice – kada završite sa jednom formulom, vaša sledeća torba će biti drugačiji recept. Kada prvi put uvedete novu hranu za rotaciju, pomešajte hranu 50/50 samo da biste bili sigurni da vaš ljubimac dobro prelazi na novu ORIJEN hranu. Međutim, ako je vaš pas ili mačka osetljiviji na ishranu, uradite punu tranziciju kada uvodite novu ORIJEN hranu – nakon toga možete promeniti hranu po želji.

Hranite prema veličini Vašeg psa ili mačke, rasi, fazi života i nivou aktivnosti. Uzmite u obzir da štenci i mačići zahtevaju do duplo više energije nego odrasli kućni ljubimci, i da gojaznim i starijim ljubimcima često trebaju manji obroci – baš kao i ljudima!

Za većinu kućnih ljubimaca preporučujemo da hranite dva puta dnevno. Jednostavno podelite količinu predloženu u vodiču za hranjenje na dva obroka, u razmaku od osam do 12 sati. Na primer, ako vodič za hranjenje zahteva 1 šolju dnevno, preporučujemo da hranite ½ šolje ujutru i ½ šolje uveče. Možda ćete morati da prilagodite porcije dok saznate idealnu količinu dnevnog održavanja Vašeg ljubimca. Ove količine se mogu promeniti tokom vremena kako se starost i nivo aktivnosti Vašeg ljubimca menjaju. Uvek imajte na umu da je mršav pas ili mačka zdrav kućni ljubimac.

Mnogi psi i mačke imaju veliki apetit i poješće sve što ih hranite. Pošto je ORIJEN hrana veoma ukusna, morate paziti da se ne prehranjujete, jer to može da izazove probleme kao što su retka stolica ili neželjeno povećanje telesne težine.

Svi volimo da svojim ljubimcima dajemo poslastice. Međutim, poslastice treba davati umereno i trebalo bi da predstavljaju 10% ili manje dnevnog unosa hrane Vašeg ljubimca. Ostatak bi trebalo da potiče iz nutritivno potpunog programa hranjenja. Kada često koristite poslastice, na primer tokom vežbi, pokušajte da koristite male komade.

Koncept biološki prikladnog je jednostavan: odražava svežinu i raznovrsnost mesa koje su psi i mačke evoluirali da jedu.

MeatMath je dizajniran da Vam pomogne da procenite da li je Vaša hrana biološki prikladna. Biološki prikladna hrana je formulisana tako da odgovara anatomiji ishrane životinje kojoj je namenjena. Psi i mačke su evoluirali kao mesožderi, što znači da im je potrebna visoka koncentracija mesa, veliki sadržaj svežeg mesa i bogata raznovrsnost mesa. Da li je Vaša hrana biološki prikladna? Odgovorite na tri MeatMath pitanja: Koliko je mesa u hrani? Koliko svežeg mesa? Koliko vrsta mesa je uključeno u ishranu?

 • Koliko je mesa u ukupnoj ishrani? ORIJEN sadrži 85-95%* životinjskih sastojaka.
 • Koliko je svežeg ili sirovog mesa u ukupnoj ishrani? 2/3 životinjskih sastojaka je sveže ili sirovo.
 • Koliko vrsta mesa je uključeno u ishranu? Svaki ORIJEN recept sadrži 1-6 različitih životinjskih sastojaka.

Priroda je uskladila hranljive materije u celim životinjama kako bi savršeno zadovoljila biološke potrebe Vašeg psa ili mačke. ORIJEN WholePrey sastojci uključuju meso, organe i kosti da odražavaju prirodnu ishranu, eliminišući potrebu za dugačkim listama sintetičkih sastojaka.

Verujemo da pravljenje najbolje hrane za kućne ljubimce na svetu zahteva korišćenje najboljih svetskih sastojaka. Zato ORIJEN sarađuje sa posebno kuriranom grupom vodećih farmera, rančera i ribara koji su poznati po kvalitetu i kojima verujemo. Poverenje se stiče demonstriranjem stalne posvećenosti kvalitetu, bezbednosti hrane, održivosti i komunikaciji.

ORIJEN ima snažnu mrežu koja omogućava da nabavljaju samo najbolje, uključujući jagnjetinu sa Novog Zelanda, ribu iz Skandinavije i druge vrhunske sastojke od svojih suseda. Bez obzira na sve, svaki sastojak koji se izabere je odabran zbog svoje nutritivne vrednosti, svarljivosti i vrhunskog ukusa.

Posvećenost poverenju i transparentnosti dovela je do snažnog programa odobravanja revizije dobavljača i detaljnog sistema sledljivosti sastojaka.

SVEŽE: Sveži sastojci ispunjavaju AAFCO standard za hlađenje kao jedini način čuvanja.
SIROVO: Sirovi sastojci su isti kao i sveži, ali su zamrznuti na vrhuncu svežine da bi se sačuvali hranljivi sastojci.
SUŠENO: Sastojci sušene ribe, živine i mesa su napravljeni od mesa, kostiju i hrskavice i obezbeđuju koncentrisani izvor proteina, a njihov sadržaj kostiju predstavlja veoma bogat izvor minerala. Osušeni sastojci se prave uklanjanjem vode iz sastojaka mesa, kostiju i hrskavice tokom procesa kuvanja.

ORIJEN sušenu i zamrzavanjem osušenu hranu proizvodi Champion Petfoods u sopstvenim kuhinjama. Konzerviranu hranu nadgledaju ORIJEN interni stručnjaci za istraživanje i inovacije, a proizvodi je partner sa ekspertizom u svojoj oblasti kako bi kreirao samo najbolju hranu za kućne ljubimce. Kada izaberete ORIJEN, možete biti sigurni da je hrana za Vaše pse i mačke pripremljena sa pažnjom.

ORIJEN talentovani tim naučnika i nutricionista za hranu za životinje predvodi razvoj i istraživanje ORIJEN hrane za kućne ljubimce. Oni poseduju širok spektar obrazovanja i iskustva, uključujući diplome doktora veterinarske medicine, doktora nauka iz ishrane životinja, doktora nauka o hrani, magistarskih diploma iz oblasti ishrane životinja, nauke o hrani, higijene mesa i mikrobiologije hrane. Takođe imaju diplome iz oblasti nauke o životinjama, biohemije i veterine.
Takođe sarađuju sa brojnim doktorima veterinarske medicine kao konsultanti. Uvek su kreirali biološki prikladnu hranu za kućne ljubimce i ponosni smo na istraživanja koja sprovode.

Naš stav o testiranju na životinjama je jednostavan – sprovodimo samo testove u kojima bismo dozvolili učešće našim psima i mačkama. Vršimo različita istraživanja kao što su testovi ukusa (ukus), testiranje svarljivosti (samo kroz analizu stolice) i AAFCO ispitivanja hranjenja. Ako nije u redu za naše pse i mačke, onda nije u redu ni za druge pse i mačke.

Napravljena da odražava posvećenost ljubiteljima kućnih ljubimaca svuda, ORIJEN DogStar kuhinja je postigla međunarodno priznate sertifikate bezbedne hrane kvaliteta (SKF) i bezbedne hrane/bezbedne hrane (SFSF). Sistem za praćenje i praćenje prati sastojke u našim kuhinjama u svakom koraku u procesu. Sve ove informacije se čuvaju u bazama podataka koje se povezuju sa kodom serije gotovih proizvoda, što omogućava praćenje do pojedinačnog dobavljača sastojka ili bilo kog koraka u procesu pripreme.

ORIJEN DogStar kuhinja u Kentakiju ima sveobuhvatan, vodeći sistem bezbednosti hrane u industriji, uključujući HACCP (analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke) program, a kuhinja sledi veoma stroge GMP (dobre proizvođačke prakse) kako bi osigurali da je ORIJEN hrana napravljena po najvišim standardima .

Odeljenje za osiguranje kvaliteta prati protokole testiranja od trenutka kada sastojci uđu u ORIJEN kuhinju do proizvodnje i pakovanja. Tehničari za osiguranje kvaliteta uzorkuju sirove, u procesu i gotove proizvode u skladu sa protokolima zasnovanim na riziku i naučno utemeljenim protokolima. Svi gotovi proizvodi se podvrgavaju proceni patogena pre puštanja u promet i otpreme. Nijedan proizvod se ne pušta za otpremu dok se ne potvrde da su svi testovi bezbednosti i kvaliteta hrane povoljni.

Nakon otvaranja, možete bezbedno da čuvate ORIJEN hranu u ambalaži tako što ćete nakon svake upotrebe zamotati vrh kese. Ako živite u vlažnoj klimi, razmislite o korišćenju hermetički zatvorene posude i jednostavno stavite celu vreću hrane u kontejner. Ne zaboravite da operete svoju kantu za skladištenje kad god menjate kesu sa hranom kako biste osigurali da se hrana ne nakuplja. Takođe imajte na umu da broj serije bude pri ruci. Ove informacije, kao i datum „Najbolje do“, možete pronaći na poleđini pakovanja pri vrhu.
Hlađenje ORIJEN-a nije potrebno. Umesto garaže sa velikim temperaturnim kolebanjima, najbolje skladište je u Vašem domu na hladnom i suvom mestu na sobnoj temperaturi

AAFCO je Udruženje američkih zvaničnika za kontrolu hrane. ORIJEN dijete su formulisane da zadovolje nivoe ishrane koje je ustanovio AAFCO za mačke i pse. Ovo osigurava da ORIJEN ishrana obezbeđuje potpunu i uravnoteženu ishranu.

Da. Studije pokazuju da hranjenje pasa ishranom sa visokim sadržajem proteina i malo ugljenih hidrata može im pomoći da smanje telesnu težinu bolje od hrane sa visokim sadržajem ugljenih hidrata.

Dijeta sa visokim sadržajem proteina promoviše gubitak težine, dok nema tako ozbiljna smanjenja kalorijskog unosa u poređenju sa tradicionalnim dijetama sa visokim sadržajem ugljenih hidrata. 

Da. Neke od naših ORIJEN hrane su formulisane da zadovolje AAFCO profile hranljivih materija za pse za sve životne faze, uključujući štence velikih rasa koje rastu. Štenacima velikih i džinovskih rasa potrebno je više vremena da dostignu svoju punu odraslu veličinu i imaju malo drugačije potrebe u ishrani u poređenju sa štenadima malih i srednjih rasa. Zbog produženog perioda rasta, potrebna im je ishrana koja će pomoći u promovisanju sporog i stabilnog razvoja. Studije su pokazale da je odnos kalcijuma i fosfora važniji za pravilan razvoj kostiju od apsolutne vrednosti kalcijuma u ​​ishrani i mi u Championu obezbeđujemo da se ovaj odgovarajući odnos postiže prirodnim putem u okviru sledećih recepata.

Izjava AAFCO na ploči za hranjenje svake ORIJEN torbe je jednostavan način da utvrdite da li je ishrana prikladna za vaše štene. Sledeći recepti za ORIJEN granule mogu se bezbedno hraniti psa velikih rasa koji raste.

Cena i popusti

Nemate nikakvih dodatnih troškova nakon poručivanja. Prilikom završetka kupovina pisaće Vam da li imate besplatnu dostavu ili je potrebno da doplatite 199rsd za dostavu. Besplatna dostava je za sve kupovine veće od 3999rsd.

Da, postoji mogućnost. Prilikom registracije na našem sajtu dobijate 20 novčića koje možete iskoristiti kao popust u iznosu od 200rsd. Takodje, za svaku sledeću porudžbinu ćete dobiti određen iznos novčića koje možete koristiti kao popust. Zapratite nas i na našim društvenim mrežama Instagram i Facebook gde povremeno organizujemo igre i delimo kupone za popuste.

U delu "Pregledaj korpu" ili u delu "Idi na plaćanje" pisaće "Upotrebi novčiće" i u tom polju ćete uneti iznos novčića koji želite da iskoristite kao popust. Kada unesete novčiće, sačekajte 2-3 sekunde da se novčići ažuriraju i pisaće Vam da Vam je račun umanjen za odredjeni iznos. 

Kod za popust koristite u delu "Korpa" ili u delu "Plaćanje". Polje "Upotrebi kod" se nalazi na dnu ovih stranica. Nakon unosa kod-a, potrebno je da klikne na dugme "Primeni popust". Svi "Kod za popust" se mogu iskoristiti samo jednom. 

Dostava

Da biste proverili status svoje porudžbine, idite u "Moj nalog". Evo šta ćete videti:

Status "U toku": To znači da trenutno obrađujemo i pakujemo za Vašeg ljubimca. Dobićete e-poruku da vas obavestimo da smo primili Vašu porudžbinu. Kada se Vaša porudžbina pošalje, poslaćemo Vam još jednu e-poruku sa informacijama o praćenju.

Status "Poslato": Vaša porudžbina je napustila naše skladište. Paket Vam je poslat. U roku od 24-48h paket će biti na Vašoj adresi.

Dostavljeno: Vaša porudžbina je dostavljena! U ovom delu Vaš ljubimac je već srećan što mu je stigao paket :) 

Promena porudžbine: Naši timovi su fokusirani na pružanje usluga što većem broju roditelja kućnih ljubimaca, a zbog velike potražnje za osnovnim stvarima, uključujući hranu, potrebno je da nam se što pre javite pozivom na broj 0616120153 kako bismo Vam promenili porudžbinu pre nego što je pošaljemo. S obzirom da u roku od 24h obradjujemo porudžbine i šaljemo - potrebno je da budete brzi!

Ako vam je potrebna pomoć za otkazivanje porudžbine, pošaljite nam poruku sa brojem porudžbine. Rešićemo to što je pre moguće kako bi Vaše iskustvo bilo jednostavno i bezbrižno. Ako smo već obradili Vašu porudžbinu i poslali, možda nećemo moći da je otkažemo. U tom slučaju, mi ćemo Vam vratiti novac. Samo je potrebno da nam proizvode koje ste poručili pošaljete nazad. Takođe prihvatamo povraćaj u roku od 15 dana od kupovine bez potrebnog razloga za vraćanje (proizvod je potrebno da bude u stanju u kome ste preuzeli).

Većina kupaca može očekivati da će dobiti hranu i opremu u roku od 1 do 3 dana. Narudžbine koje zahtevaju odobrenje ili uplate na račun pre slanja mogu potrajati duže za isporuku. U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja onda možete očekivati Vašu porudžbinu u roku od 1-3radna dana.

Porudžbine veće od 3999 dinara dostavljamo besplatno! Sve ostale porudžbine se isporučuju po fiksnoj stopi 199rsd.

Šaljemo preko Post Express-a i drugih premium prevoznika da bismo Vam pružili najbržu i najpouzdaniju dostupnu uslugu. U Beogradu deo porudžbina i mi dostavljamo.

Nije potrebno da Vi lično budete kod kući ali je potrebno da neko preuzme paket u Vaše ime na Vašoj adresi.

Imamo mogućnost slanja u inostranstvo ali su uslovi slanja drugačiji nego što je naznačeno u našim pravilima o slanju na teritoriji Republike Srbije. U slučaju da je potrebno da Vam pošaljemo u neku drugu zemlju, molimo Vas da nas prvo kontaktirate kako bismo Vam rekli uslove slanja koji zavise od zemlje u koju je potrebno da Vam pošaljemo.

Podrška

Naravno! Sve proizvode možete vratiti ako su i dalje u originalnom stanju i pakovanju. U roku od 15 dana od preuzimanja proizvoda imate pravo vraćanja bez ikakvog navedenog razloga. 

Napomena: Hrane i poslastice koje su otvorene ne možete vratiti ali u slučaju da ste kupili veći broj komada a da Vaš pas ne prihvata hranu ili poslasticu, u tom slučaju možete vratiti preostala pakovanja koja nisu otvorena a mi ćemo Vam vratiti novac.

Da, apsolutno. Sve proizvode možete zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Potrebno je da su proizvodi u originalnom stanju i pakovanju. 
Pošaljite nam proizvod nazad a mi ćemo Vam poslati novi željeni proizvod.

Procedura je vrlo jednostavna. Prijavite nam da želite da zamenite ili vratite proizvod. Pošaljete nam proizvod nazad i u zavisnosti od zahteva koji mi ćemo Vam poslati novi proizvod ili vratiti novac na Vaš račun. Od trenutka kad primimo proizvod, procedura traje 24-48h.

Plaćanje

Da, svoju porudžbinu možete platiti kuriru prilikom preuzimanja. Prilikom poručivanja u delu za plaćanje označite da plaćate "Plaćanje pouzećem".

Da, možete uplatu izvršiti preko računa. Potrebno je da prilikom poručivanja, u delu za plaćanje, označite da želite "Plaćanje na račun". Kada označite da plaćate na račun, pojaviće Vam se sve neophdone informacije koje su potrebne za plaćanje. Takodje ćete informacije dobiti i u email-u u potvrdi porudžbine.

Da, možete poručiti i kao pravno lice. Imaćete deo u podacima da popunite o nazivu firme. Račun za firmu ćete dobiti prilikom preuzimanja proizvoda.