Dodat u korpu
Online pet shop za pse i macke

O Nama

Animal Nature je Pet Shop novog doba, koji nudi veliki asortiman kvalitetnih hrana za pse, hrana za mačke, hrana za ptice, hrana za male sisare i ostale ljubimce kao i kozmetiku i prateću opremu najvišeg kvaliteta. Naša misija je da Vam ponudimo raznovrsan asortiman, baziran isključivo na kvalitetu proizvoda i usluga, kao i da kvalitetom zadobijemo Vaše poverenje.

Koncept zdravog zivota kućnih ljubimaca, kog se mi držimo, počinje od zdrave ishrane, koja je preduslov zdravog zivota Vašeg ljubimca. Hrana i ostale namirnice, preporučene od našeg stručnog tima su prirodne, zdrave, napravljene od organskih sastojaka, koji doprinose zdravom razvoju Vašeg ljubimca. U nasem timu je i Veterinar od koga možete dobiti sve potrebne savete o nezi Vaših pasa, mačaka i drugih ljubimaca. Takođe, na raspolaganju su i sve ostale standardne usluge našeg veterinara. Ponuda našeg Pet Shopa obogaćena je i apotekom, koja podrazumeva sve potrebne dodatke ishrani, preparate protiv buva i krpelja, kao i preparate za dresuru, na prirodnoj bazi, koji su potpuno neškodljivi po Vaseg ljubimca.

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili online na sajtu www.animalnature.rs gde na najjednostavniji, najbrzi i najlaksi način možete obaviti Vašu kupovinu. Dostava je besplatna na teritoriji Beograda za iznos preko 1000rsd, a na teritoriji Srbije se plaća pouzecem.