ESSENTIAL THE LION hrana za mačiće bez žitarica

ESSENTIAL THE LION hrana za mačiće bez žitarica sa 95% mesa

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL THE LION hrana za mačiće bez žitarica sa 95% mesa

 • ESSENTIAL the LITTLE LION je kompletna hrana namenjena ishrani tih neverovatnih i večito inspirativnih duša: mačića.
 • Bez obzira na rasu i očekivanu veličinu u odraslom dobu, THE LITTLE LION je tako formulisana i pripremljena da odgovara ishrani svih mačića od momenta prelaska na ishranu čvrstom hranom do uzrasta 10-12 meseci.
 • Nakon toga mačka može preći na neku od naših hrana za odrasle mačke ESSENTIAL THE JAGUAR ili ESSENTIAL THE LION.
Cena 2.580,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1386

BOF princip ( Princip ishrane baziran na ponašanju životinja ) u svojoj suštini ima za cilj održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi životinja tokom čitavog dana. Mi u Essential Foods-u smo uspeli u tome, praveći hranu koja je promenila mnoge živote mačaka i pobrala veliki broj nagrada upravo zahvaljujući činjenici da svojim sastavom održava stabilan nivo insulina u krvi. Za razliku od ostalih hrana na tržištu, The Jaguar nudi posebno veliku nutritivnu vrednost zahvaljujući visokom sadržaju svežih izvora proteina i niskoj temperaturi na kojoj se oni pripremaju. Rezultati koje postižemo potpunim ispunjenjem BOF principa ishrane su prilično impresivni. 

Više informacija
Product Name ESSENTIAL THE LION hrana za mačiće bez žitarica sa 95% mesa
SKU LET1386
Težina 1.5 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL THE LION hrana za mačiće bez žitarica sa 95% mesa
Tvoja ocena

Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, svež losos i pastrmka, krompir, sveža cela jaja, slatki krompir, grašak, sveža pileća džigerica, pileća mast, seme lana, bujon od džigerice, klice lucerke, vlakna graška, lososvo ulje, vitamini, minerali, dud, jabuke, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, kelj, morske alge, neven, žen-šen, zeleni čaj, đumbir, probiotski suplementi

Temperatura pripreme: 90 stepeni Celzijusa

SASTAV:

Sveža i sušena piletina, pačetina, losos, pastrmka i jaja, sve ukupno više od 95%, a od toga sveže je udeo svežih delova veći od 55%

Povrće, semenje, bilje, bobice, vitamini i minerali 20%

(Ukupan procenat sirovina je veći od 100% pošto u procesu proizvodnje 10kg dehidrirane hrane koristimo naravno daleko više od 10kg prirodnih sirovina)

Uvek držati na hladnom i suvom mestu, idealno na temperaturi od 15 do 18 stepeni Celzijusa. Zakloniti od direktne sunčeve svetlosti. Čuvati u dobro zatvorenoj posudi. Preporučuje se i držanje u dobro zatvorenom originalnom pakovanju. Tako će poslednja količina hrane iz pakovanja imati isti ukus kao i prva.

*Savet: Ukoliko je neophodno, potopite granule u mlaku vodu pre hranjenja u periodu prelaska mačića sa majčinog mleka na čvrstu hranu.

Najčešće postavljena pitanja

Ako ne pronadješ ispod u tekstu svoje pitanje, molimo te piši nam ovde.

O proizvodu

BOF je princip razvijanja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani Vašeg psa. Naši obroci osiguravaju da nivo šećera u krvi Vašeg psa ostane stabilan. Visok sadržaj svežeg mesa stimuliše prirodne instinkte, a naša niska temperatura pripreme znači da pas dobija najveću moguću hranljivu vrednost. Bobice, semenke i začinsko bilje oponašaju stomak prirodnog plena, a veličina zrna obezbeđuje da se hrana žvaće pre nego što se proguta.

 • Ne koristimo testiranje na životinjama.
 • Naši obroci sadrže samo sastojke koji su klasifikovani kao prikladni za ljudsku ishranu.
 • BEZ GMO sastojaka.
 • ESSENTIAL the BEGINNING 3920kcal / 3% vlakana
 • ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED 3620 / 3.5% vlakana
 • ESSENTIAL SUPERIOR LIVING 3700 / 3.5% vlakana
 • ESSENTIAL NAUTICAL LIVING 3580 / 3.5% vlakana
 • ESSENTIAL ESTATE LIVING 3580 / 3.5% vlakana
 • ESSENTIAL OLDER 3450 / 4.5% vlakana
 • ESSENTIAL STAMINA 4000 / 3.5% vlakana
 • ESSENTIAL CONTOUR 3425 / 4.5% vlakana
 • ESSENTIAL THE JAGUAR 3835 / 3% vlakana

Kao opšte pravilo, količina i oblik stolice Vašeg psa govore mnogo o kvalitetu onoga što se servira.
Ako Vaš pas ima povećanu količinu stolice nakon prelaska na ESSENTIALS, vrlo je verovatno da još niste pronašli tačnu veličinu obroka za svog psa.
Uobičajena je greška da ljudi služe istu količinu nakon prelaska na ESSENTIALS, što će uzrokovati gornji problem.
Pokušajte da smanjite porcije za 5% nedeljno dok ne budete zadovoljni stolicom Vašeg psa.

Možete u početku mešati hranu koju ste davali psu sa ESSENTIAL. Takodje, možete i odmah preći na ESSENTIAL hranu bez prethodnog privikavanja. Na svakom pakovanju ESSENTIAL hrane ima tablica za ishranu. U početku psu davati 10% manje od označenog u tablici.

Da, možete mešati više vrsta ESSENTIAL hrane samo vodite računa da je prilagodjena potrebama Vašeg psa. Kod ESSENTIAL-a se mogu mešati SUPERIOR LIVING, HIGHLAND LIVING, NAUTICAL LIVING, ESTATE LIVING, STAMINA. Ako Vaš pas koristi OLDER ili COUNTOUR onda nije preporučljivo mešati sa drugim vrstama hrana. U slučaju da je Vaš pas štene onda se daje samo neka od ESSENTIAL BEGINNING hrana za pse.

Da, sastav je potpuno isti. Razlikuje se samo veličina granule. Granule u manjim pakovanjima su sitnije a u pakovanjima od 12kg su krupnije. Za mačke je isti sastav i ista veličina granula u svakom pakovanju bez obzira na veličinu.

Kod ESSENTIAL hrane za pse, razlikuje se veličina granule. U manjim pakovanjima su granule sitnije i prilagodjene manjim rasama pasa dok su granule u pakovanjima od 12kg prilagodjene za pse srednjih i velikih rasa pasa. Izuzetak je ESSENTIAL the BEGINNING kod kog je ista veličina granule i u pakovanju od 3kg i 12kg. Sastav ESSENTIAL granula za pse je potpuno isti u svim pakovanjima. 

Kod ESSENTIAL hrana za mačke, veličina i sastav granula su potpuno isti u svakom pakovanju bez obzira na veličinu pakovanja. To znači da ćete dobiti potpuno iste granule bilo da kupite pakovanje od 1,5kg ili pakovanje od 12kg.

Cena i popusti

Nemate nikakvih dodatnih troškova nakon poručivanja. Prilikom završetka kupovina pisaće Vam da li imate besplatnu dostavu ili je potrebno da doplatite 199rsd za dostavu. Besplatna dostava je za sve kupovine veće od 3999rsd.

Da, postoji mogućnost. Prilikom registracije na našem sajtu dobijate 20 novčića koje možete iskoristiti kao popust u iznosu od 200rsd. Takodje, za svaku sledeću porudžbinu ćete dobiti određen iznos novčića koje možete koristiti kao popust. Zapratite nas i na našim društvenim mrežama Instagram i Facebook gde povremeno organizujemo igre i delimo kupone za popuste.

U delu "Pregledaj korpu" ili u delu "Idi na plaćanje" pisaće "Upotrebi novčiće" i u tom polju ćete uneti iznos novčića koji želite da iskoristite kao popust. Kada unesete novčiće, sačekajte 2-3 sekunde da se novčići ažuriraju i pisaće Vam da Vam je račun umanjen za odredjeni iznos. 

Kod za popust koristite u delu "Korpa" ili u delu "Plaćanje". Polje "Upotrebi kod" se nalazi na dnu ovih stranica. Nakon unosa kod-a, potrebno je da klikne na dugme "Primeni popust". Svi "Kod za popust" se mogu iskoristiti samo jednom. 

Dostava

Da biste proverili status svoje porudžbine, idite u "Moj nalog". Evo šta ćete videti:

Status "U toku": To znači da trenutno obrađujemo i pakujemo za Vašeg ljubimca. Dobićete e-poruku da vas obavestimo da smo primili Vašu porudžbinu. Kada se Vaša porudžbina pošalje, poslaćemo Vam još jednu e-poruku sa informacijama o praćenju.

Status "Poslato": Vaša porudžbina je napustila naše skladište. Paket Vam je poslat. U roku od 24-48h paket će biti na Vašoj adresi.

Dostavljeno: Vaša porudžbina je dostavljena! U ovom delu Vaš ljubimac je već srećan što mu je stigao paket :) 

Promena porudžbine: Naši timovi su fokusirani na pružanje usluga što većem broju roditelja kućnih ljubimaca, a zbog velike potražnje za osnovnim stvarima, uključujući hranu, potrebno je da nam se što pre javite pozivom na broj 0616120153 kako bismo Vam promenili porudžbinu pre nego što je pošaljemo. S obzirom da u roku od 24h obradjujemo porudžbine i šaljemo - potrebno je da budete brzi!

Ako vam je potrebna pomoć za otkazivanje porudžbine, pošaljite nam poruku sa brojem porudžbine. Rešićemo to što je pre moguće kako bi Vaše iskustvo bilo jednostavno i bezbrižno. Ako smo već obradili Vašu porudžbinu i poslali, možda nećemo moći da je otkažemo. U tom slučaju, mi ćemo Vam vratiti novac. Samo je potrebno da nam proizvode koje ste poručili pošaljete nazad. Takođe prihvatamo povraćaj u roku od 15 dana od kupovine bez potrebnog razloga za vraćanje (proizvod je potrebno da bude u stanju u kome ste preuzeli).

Većina kupaca može očekivati da će dobiti hranu i opremu u roku od 1 do 3 dana. Narudžbine koje zahtevaju odobrenje ili uplate na račun pre slanja mogu potrajati duže za isporuku. U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja onda možete očekivati Vašu porudžbinu u roku od 1-3radna dana.

Porudžbine veće od 3999 dinara dostavljamo besplatno! Sve ostale porudžbine se isporučuju po fiksnoj stopi 199rsd.

Šaljemo preko Post Express-a i drugih premium prevoznika da bismo Vam pružili najbržu i najpouzdaniju dostupnu uslugu. U Beogradu deo porudžbina i mi dostavljamo.

Nije potrebno da Vi lično budete kod kući ali je potrebno da neko preuzme paket u Vaše ime na Vašoj adresi.

Imamo mogućnost slanja u inostranstvo ali su uslovi slanja drugačiji nego što je naznačeno u našim pravilima o slanju na teritoriji Republike Srbije. U slučaju da je potrebno da Vam pošaljemo u neku drugu zemlju, molimo Vas da nas prvo kontaktirate kako bismo Vam rekli uslove slanja koji zavise od zemlje u koju je potrebno da Vam pošaljemo.

Podrška

Naravno! Sve proizvode možete vratiti ako su i dalje u originalnom stanju i pakovanju. U roku od 15 dana od preuzimanja proizvoda imate pravo vraćanja bez ikakvog navedenog razloga. 

Napomena: Hrane i poslastice koje su otvorene ne možete vratiti ali u slučaju da ste kupili veći broj komada a da Vaš pas ne prihvata hranu ili poslasticu, u tom slučaju možete vratiti preostala pakovanja koja nisu otvorena a mi ćemo Vam vratiti novac.

Da, apsolutno. Sve proizvode možete zameniti u roku od 15 dana od preuzimanja. Potrebno je da su proizvodi u originalnom stanju i pakovanju. 
Pošaljite nam proizvod nazad a mi ćemo Vam poslati novi željeni proizvod.

Procedura je vrlo jednostavna. Prijavite nam da želite da zamenite ili vratite proizvod. Pošaljete nam proizvod nazad i u zavisnosti od zahteva koji mi ćemo Vam poslati novi proizvod ili vratiti novac na Vaš račun. Od trenutka kad primimo proizvod, procedura traje 24-48h.

Plaćanje

Da, svoju porudžbinu možete platiti kuriru prilikom preuzimanja. Prilikom poručivanja u delu za plaćanje označite da plaćate "Plaćanje pouzećem".

Da, možete uplatu izvršiti preko računa. Potrebno je da prilikom poručivanja, u delu za plaćanje, označite da želite "Plaćanje na račun". Kada označite da plaćate na račun, pojaviće Vam se sve neophdone informacije koje su potrebne za plaćanje. Takodje ćete informacije dobiti i u email-u u potvrdi porudžbine.

Da, možete poručiti i kao pravno lice. Imaćete deo u podacima da popunite o nazivu firme. Račun za firmu ćete dobiti prilikom preuzimanja proizvoda.

Pogledaj više od ovog brenda