ESSENTIAL PANTHER hrana za sterilisane i gojazne mačke, indoor mačke i starije mačke

ESSENTIAL PANTHER (PANTER) Hrana za sterilisane mačke i mačke koje borave u kući bez žitarica

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

ESSENTIAL PANTHER (PANTER) Hrana za sterilisane mačke i mačke koje borave u kući bez žitarica

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL the PANTHER je kompletna hrana za mačke bez žitarica, skrojen za tri jedinstvena načina života i faze. Čitajte dalje, PANTER bi mogao biti upravo ono što Vi i Vaša mačka tražite da biste otključali puni potencijal života.

  • Sastojci na prvi pogled: 70% losos i bela riba.
  • Savršeno za sterilisane/kastrirane mačke, indoor/neaktivne/gojazne mačke i starije mačke (7+ godina).
  • I sami volimo PANTER hranu jer bez obzira na način života koji vodi Vaša mačka i fazu života u kojoj se nalazi, on ili ona će uživati u činjenici da je svaki obrok napravljen od obilja ukusnih morskih plodova.
  • Granule su iste veličine bilo da odaberete pakovanje od  1,5 kg ili 3 kg.
  • BOF: Prepun morskih plodova, PANTHER je sigurno BOF odobren.PANTER ne sadrži žitarice i održava nivo šećera u krvi Vaše mačke stabilnim tokom celog dana.
  • Izaberite PANTER jer može napraviti pravu razliku za Vašu mačku, ako ona ili ona imaju stil života ili su u životnoj fazi sa određenim nutritivnim zahtevima.
essential_hrana_za_pse_ikon_riba
Procenat mesa preko 70%
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_protiv_gojaznosti
Kontroliše telesnu težinu
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
2.580,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1383

ESSENTIAL the PANTHER je kompletna hrana za mačke bez žitarica, skrojen za tri jedinstvena načina života i faze. Čitajte dalje, PANTER bi mogao biti upravo ono što Vi i Vaša mačka tražite da biste otključali puni potencijal života. A to je upravo ono što pokušavamo da uradimo ovde u ESSENTIALS-u za svakoga kome s ponosom možemo da poslužimo svoje obroke. Idealno za sterilisane mačke, mačke sa viškom kilograma ili sklone gojenju, mačke koje provode veći deo dana u kući i nisu puno aktivne kao i za starije mačke.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera Vaše mačke. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da Vaša mačka dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu Vaše mačke. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za mačke?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL PANTER tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da mačka ima malo više vazduha u crevima. To je zato što mačke, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name ESSENTIAL PANTHER (PANTER) Hrana za sterilisane mačke i mačke koje borave u kući bez žitarica
SKU LET1383
Težina 1.5 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:ESSENTIAL PANTHER (PANTER) Hrana za sterilisane mačke i mačke koje borave u kući bez žitarica
Tvoja ocena

SASTAV: Sveže pripremljen losos i bela riba, sušeni losos, losos i haringa, ESSENTIAL OMEGA 3 ULJE, krompir, grašak, sočivo, leblebija, celuloza, vlakna od cvekle, sos od jetre, minerali, vitamini, fruktooligosaharidi, mananoligosaharidi, mananoligosakharidi , sušena brusnica, ekstrakt juke.

PREPORUČENO SKLADIŠTENJE
Uvek čuvajte na hladnom, suvom mestu (5-18 stepeni), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi – originalna kesa je u redu - onda će poslednji obrok u kesi biti jednako dobar kao prvi.

Većina mačaka ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što PANTER čini da se mačka oseća 'sitom'. Ako je Vaša mačka veoma izbirljiva, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda