ESSENTIAL hrana za stence THE BEGINNING

Essential hrana za štence i mlade pse - the beginning

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Essential hrana za štence i mlade pse - the beginning

Ocena:
100% of 100

ESSENTIAL THE BEGINNING je specijalno formulisana hrana za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH ispod 15 kg. Sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. Hrana prati BOF princip i čak je bez žitarica.

  • Sastojci na prvi pogled: 85% piletine, patke, lososa, pastrmke i jaja.
  • Savršeno za štence i juniore koji će kao odrasli psi težiti do 15 kg.
  • I mi sami volimo ESSENTIAL THE BEGINNING jer je veoma omiljen među uzgajivačima, a njihov entuzijazam za njega govori sve!
  •  ESSENTIAL THE BEGINNING granule za pse su iste veličine bilo da izaberete pakovanje od 3kg ili 12kg.
  • BOF: Naravno! ESSENTIAL THE BEGINNING održava šećer u krvi vašeg psa stabilnim. Ovo je posebno korisno tokom vitalnog perioda učenja.
  • Izaberite ga jer je to izuzetna hrana koja zaista utiče na zdrav rast i razvoj Vašeg šteneta.

Preporučujemo serviranje ESSENTIAL BEGINNING do uzrasta od 10-12 meseci, a zatim bi trebalo da pređete na jedan od naših hrana za odrasle pse iz našeg asortimana.

jaguar_hrana_za_macke_icon_sastav_meso
Preko 80% mesa
jaguar_hrana_za_macke_icon_bez_zitarica
Bez žitarica
jaguar_hrana_za_macke_icon_bof_princip_ishrane
Reguliše šećer u krvi
jaguar_hrana_za_macke_icon_macke_ih_vole
Ljubav na prvi zalogaj
Procenat mesa
0%
Procenat žitarica
0%
Cena 3.540,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
LET1350

ESSENTIAL THE BEGINNING je specijalno formulisana hrana za štence i juniore sa očekivanom težinom ODRASLIH ispod 15 kg. Sastojci su najvišeg kvaliteta; kvalitet koji ćete naučiti da očekujete od ESSENTIALS. Hrana prati BOF princip i čak je bez žitarica.

SAVET:
Preporučujemo serviranje ESSENTIAL BEGINNING do uzrasta od 10-12 meseci, a zatim bi trebalo da pređete na jedan od naših hrana za odrasle iz našeg asortimana.

 PREDSTAVLJENI SASTOJCI 

Hrana koja optimizuje ponašanje (BOF) je princip koji poštuje mnoge prednosti održavanja nivoa šećera u krvi stabilnim tokom celog dana. U ESSENTIAL FOODS smo postigli upravo to sa našom hranom koja menja život i nagrađivana. BOF osigurava stabilnost nivoa šećera vašeg psa. Naš visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura pripreme znači da vaš pas dobija izuzetne nutritivne vrednosti u odnosu na masovnu hranu za kućne ljubimce. Rezultati sa BOF-om oduzimaju dah. Služenje ESSENTIALS pozitivno će uticati na mentalnu ravnotežu vašeg psa. Neki navode da vide dramatičnu transformaciju u ponašanju, drugi primećuju manju promenu, međutim poboljšanje se uvek beleži.

Prvi put kupujete ESSENTIAL hranu za pse?

Sa prvom kesom počinje promena načina života u pogledu ishrane. Možete uvesti ESSENTIAL tokom perioda od 4-7 dana ili direktno od prvog dana. Prve nedelje od uvođenja, možda ćete otkriti da pas ima malo više vazduha u crevima. To je zato što psi, kao i ljudi, reaguju na promene u ishrani. Stolice su iste količine, ali mogu biti malo mekše. Nakon ovog perioda prilagođavanja, uživaćete u svim prednostima odabira esencijalnih namirnica kako kratkoročno tako i dugoročno. Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za savet i uputstva..

Više informacija
Product Name Essential hrana za štence i mlade pse - the beginning
SKU LET1350
Težina 3 KG
Brend Essential
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Essential hrana za štence i mlade pse - the beginning
Tvoja ocena

SASTAV: Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, pileća mast, grašak, sveži losos i pastrmka, sveže celo jaje, laneno seme, krompir, jetre, klica lucerke, vitamini, minerali, MOS (mananski oligosaharidi), FOS (fruktooligosaharidi) glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morske alge, neven, ginseng, zeleni čaj, đumbir.

Većina pasa ne može da odoli ukusu ESSENTIALS-a, međutim, može se desiti da ne pojedu. To nije zato što su izbirljivi u jelu, već zato što ESSENTIALS čini da se pas oseća 'sitim'. Ako je vaš pas veoma izbirljiv, pokušajte da sipate malo tople vode preko hrane.

Hranu treba čuvati na hladnom, suvom mestu (5-18 °C), daleko od direktne sunčeve svetlosti i u hermetički zatvorenoj posudi. Ovo će obezbediti da poslednji obrok ima dobar ukus kao i prvi.

Pogledaj više od ovog brenda