Individualan pristup svakom kućnom ljubimcu 


TRIKSI prati Vas i Vašeg ljubimca od rođenja do starosti, kod kuće i na turnejama, na igrama i sportu, i u svako godišnje doba sa odgovarajućim proizvodima.
Pri tome ne uzimamo u obzir samo različite preferencije i potrebe svih rasa, već pratimo i aktuelne trendove.
Ukratko: TRIXE u našem asortimanu ima nešto prikladno za svakog ljubitelja životinja. To nije samo zbog našeg širokog asortimana sa 6.500 artikala, već i zbog našeg odličnog odnosa cene i performansi.

Održivost je naša tema!


Od kada je TRIKSI osnovan 1974. godine, ljubav prema kućnim ljubimcima je rasla i danas je podložna potpuno drugačijim zahtevima nego u prošlosti. Stoga u TRIXIE osećamo veliku odgovornost što se tiče održivosti i društvene posvećenosti. Neprestano menjamo i prilagođavamo naše procese kako bismo ih optimizovali i intenzivirali.

Jaka TRIXIE filozofija!


Priča o TRIXIE počela je sa kamionom od tri i po tone i Dancem. Kada je biznismen Bonik Hansen napunio svoj kamion povocima za pse, igračkama i kostima za žvakanje, nije ni slutio da će se njegov samostalni posao razviti u lidera na evropskom tržištu.


Danas više od 8.500 specijalizovanih prodavnica u preko 80 zemalja širom sveta ima oko 6.500 artikala za pse, mačke, ptice, male životinje i gmizavce iz sedišta naše kompanije u Tarpu, Nemačka.


Naša kompanija ima više od 600 stalno zaposlenih i više od 100 radnih mesta na određeno vreme. 50 terenskog osoblja brine o našim klijentima u Nemačkoj, Austriji, UK, Francuskoj, Holandiji, Belgiji i Luksemburgu. Kao kompanija za obuku, nudimo obuku za devet različitih zanimanja.


Uprkos brzom rastu i uspehu, kompanija je ostala prizemna i autentična. Svi su po imenu, sastanci se odvijaju u visini očiju, a mi se međusobno odnosimo na fer i otvoren način. Redovna razmena ideja sa kupcima i dobavljačima nam je podjednako važna kao i pouzdana i korisna obrada upita.


Pa, mi smo prijateljski raspoloženi i tipično severnonemački.

Nadamo se da ćete vi i vaš ljubimac uživati u našim proizvodima!

Trixie

Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 457

Page
po stranici
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Grid Lista

Stavke 1-20 od 457

Page
po stranici