Bazen za pse

Bazen za pse

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Bazen za pse

  • Lako se postavlja i pakuje bez vazdušne pumpe
  • Stabilna konstrukcija stranica (MDF)
  • Neklizajuće dno unutar bazena
  • Lako se prazni sa odvodnim ventilom
  • Plastika/MDF
Cena 2.750,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP62404

Visoki kvalitet: Bazen za pse je napravljen od izuzetno čvrstog PVC materijala protiv grebanja. Koristi se vlaknaste ploče visoke čvrstoće debljine 0,58 cm, koje su najdeblje na tržištu. Nije lako srušiti i probiti. Neklizajući dizajn dna sprečava klizanje kućnih ljubimaca prilikom kupanja, čini Vašeg ljubimca sigurnijim tokom kupanja.
Prenosivi: Potrebno je samo nekoliko sekundi da se lako otvori i preklopi! Bazen za kućne ljubimce ima zgodan sklopivi dizajn, što ga čini lakim za skladištenje i nošenje na otvorenom ili na putovanju.
Veličina: Veličine bazena za pse su 80x20 cm, 80x30cm i 120x30cm. Veličina je odlična za sve rase pasa. Prve dve veličine za manje i srednje pse, dok je 120x30cm pogodna i za velike rase pasa. Savršena visina omogućava Vašem psu da uđe i igra se u bilo kom trenutku.
Jednostavno za korišćenje: Bazen za kupanje za pse dolazi sa plastičnim odvodnim ventilom u donjem položaju. samo otvorite ventil, lako ćete isprazniti vodu. Ne morate uložiti mnogo truda da sipate vodu.
Širok spektar upotrebe: Ovaj sklopivi bazen za pse ne mora služiti samo kao bazen za kupanje vašeg ljubimca, kada. ali se takođe može koristiti kao otvoreni ribnjak, sandbok, mini bazen, dečiji bar za igračke, dečiji bazen. Pružamo 15 dana garancije. slobodno nam se obratite u slučaju da želite povraćaj.

Više informacija
Product Name Bazen za pse
SKU MP62404
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Bazen za pse
Tvoja ocena
Preporuceni proizvodi za tebe