Acana hrana za pse Grass Fed Lamb

Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb

  • Biološki odgovarajuća hrana za pse sa ograničenim sastojcima - recept za jagnjetinu sa jabukom
  • Odlično za pse sa osetljivim stomakom - Podržava zdravlje probave
  • 50% jagnjetina hranjena travom - VholePrei dijeta uključuje meso, organe i hrskavicu
  • 50% svežeg i lokalnog voća i povrća
  • Bez žitarica, pšenice, raži, kukuruza, glutena ili graška
  • Nikada zamrznut i bez konzervansa
  • Za sve rase i životne faze
  • Dostupno u pakovanjima od 340gr, 2kg, 11,4kg i 17kg.
  • Proizvedeno u Kanadi
Cena 799,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
UN- DAC2351I340

O ACANA MONOPROTEINSKOJ HRANA ZA PSE

Acana Singles Limited Ingredient Hrana za pse uzima inspiraciju i sastojke iz ogromnih i plodnih zemalja Kanade, koje pružaju kvalitetne, regionalne izvore koji se uvek isporučuju sveže bez konzervansa i nikada zamrznuti. Ovo stvara biološki odgovarajuću formulu sa jednim životinjskim proteinom, baš kako je priroda zamislila!

O ACANA MONOPROTEINSKOJ HRANI ZA PSE SA OGRANIČENIM SASTOJCIMA - JAGNJETINA

Što se tiče ishrane sa ograničenim sastojcima Acana Singles – Recept sa jagnjetinom, ova hrana za pse sadrži 50% sastojaka jagnjetine hranjene travom, uključujući jagnjeće meso, jetru, bubrege i tripice! Preostalih 50% sastojaka uključuje voće i povrće, kao što su slatki krompir, kurkuma, brusnice i borovnice.

Pored toga, ova hrana je bez graška i žitarica, ne sadrži soju, kukuruz, pšenicu ili tapioku i napravljena je bez veštačkih boja, ukusa ili konzervansa. Ova formula je bogata vlaknima i superhranom, kao što je slatki krompir, kako bi podržala probavno zdravlje vašeg psa. Taurin, vitamini i minerali su takođe važni za zdravlje cirkulacije i imuniteta. Uz sve ovo rečeno, ova hrana je neuporediva sa svojim regionalnim i svežim sastojcima iz najboljih kanadskih proizvoda za kreiranje vrhunske hrane za pse sa ograničenim sadržajem kako bi vaš pas bio zdrav i srećan!

Ova hrana je pogodna za pse svih rasa i životnih faza, a posebno je odlična za pse kojima je potrebna ishrana sa ograničenim sastojcima. Dostupan je u vrećama od 340gr, 2kg, 11,4kg i 17kg. Proizvedeno u Kanadi.

Više informacija
Product Name Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb
SKU UN- DAC2351I340
Brend Acana
Allow On Facebook Shop Da
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb
Tvoja ocena

SASTAV: Sirova jagnjetina hranjena travom (18%), brašno od jagnjećeg mesa (18%), ceo zeleni grašak, cela crvena sočiva, sirova jagnjeća džigerica (4%), jagnjeća mast (4%), sveže jabuke (4%), ceo garbanzo pasulj, celo zeleno sočivo, ceo žuti grašak, sirove jagnjeće tripice (2%), sirovi jagnjeći bubreg (2%), sušena jagnjeća hrskavica (2%), vlakna sočiva, morske alge (1,2%) (čist i održiv izvor DHA i EPA), sveža cela butternut tikva, sveža cela bundeva, sušena braon morska trava, so, zamrznuta sušena jagnjeća džigerica (0,1%), sveže cele brusnice, sveže cele borovnice, koren cikorije, koren kurkume, mlečni čičak, koren čička, lavanda , koren belog sleza, šipak.

DODACI (po kg):
Tehnološki dodaci: ekstrakt prirodnog porekla bogat tokoferolom. Nutritivni aditivi: Vitamin D: 500 IU, vitamin E: 100 IU, cink proteinat: 160 mg, kalcijum pantotenat: 12,5 mg, bakar helat aminokiselina hidrat: 11 mg, taurin 500 mg Zootehnički aditivi: Aditivi za zootehničku tehniku: NUC10C1040C10FC040C10FC1

Predlažemo da pratite težinu Vašeg ljubimca i prilagodite obroke po potrebi. Preporučujemo hranjenje dva puta dnevno i uvek držite svežu, čistu vodu na raspolaganju.

Pogledaj više od ovog brenda