Acana monoproteinska hrana za pse jagnjetina Grass Fed Lamb

Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb

Prijavite se da biste ostvarili novcica za deljenje!
X

Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb

  • Biološki odgovarajuća hrana za pse sa ograničenim sastojcima - recept za jagnjetinu sa jabukom
  • Odlično za pse sa osetljivim stomakom - Podržava zdravlje probave
  • 50% jagnjetina hranjena travom - VholePrei dijeta uključuje meso, organe i hrskavicu
  • 50% svežeg i lokalnog voća i povrća
  • Bez žitarica, pšenice, raži, kukuruza, glutena ili graška
  • Nikada zamrznut i bez konzervansa
  • Za sve rase i životne faze
  • Dostupno u pakovanjima od 340gr, 2kg, 11,4kg i 17kg.
  • Proizvedeno u Kanadi
Cena 799,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
UN- DAC2351I340

O ACANA MONOPROTEINSKOJ HRANA ZA PSE

Acana Singles Limited Ingredient Hrana za pse uzima inspiraciju i sastojke iz ogromnih i plodnih zemalja Kanade, koje pružaju kvalitetne, regionalne izvore koji se uvek isporučuju sveže bez konzervansa i nikada zamrznuti. Ovo stvara biološki odgovarajuću formulu sa jednim životinjskim proteinom, baš kako je priroda zamislila!

O ACANA MONOPROTEINSKOJ HRANI ZA PSE SA OGRANIČENIM SASTOJCIMA - JAGNJETINA

Što se tiče ishrane sa ograničenim sastojcima Acana Singles – Recept sa jagnjetinom, ova hrana za pse sadrži 50% sastojaka jagnjetine hranjene travom, uključujući jagnjeće meso, jetru, bubrege i tripice! Preostalih 50% sastojaka uključuje voće i povrće, kao što su slatki krompir, kurkuma, brusnice i borovnice.

Pored toga, ova hrana je bez graška i žitarica, ne sadrži soju, kukuruz, pšenicu ili tapioku i napravljena je bez veštačkih boja, ukusa ili konzervansa. Ova formula je bogata vlaknima i superhranom, kao što je slatki krompir, kako bi podržala probavno zdravlje vašeg psa. Taurin, vitamini i minerali su takođe važni za zdravlje cirkulacije i imuniteta. Uz sve ovo rečeno, ova hrana je neuporediva sa svojim regionalnim i svežim sastojcima iz najboljih kanadskih proizvoda za kreiranje vrhunske hrane za pse sa ograničenim sadržajem kako bi vaš pas bio zdrav i srećan!

Ova hrana je pogodna za pse svih rasa i životnih faza, a posebno je odlična za pse kojima je potrebna ishrana sa ograničenim sastojcima. Dostupan je u vrećama od 340gr, 2kg, 11,4kg i 17kg. Proizvedeno u Kanadi.

Više informacija
Product Name Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb
SKU UN- DAC2351I340
Marka Acana
Brand Animal Nature
Write Your Own Review
Recenzije za proizvod:Acana monoproteinska hrana za pse sa jagnjetinom Grass-Fed Lamb
Tvoja ocena

SASTAV: Sirova jagnjetina hranjena travom (18%), brašno od jagnjećeg mesa (18%), ceo zeleni grašak, cela crvena sočiva, sirova jagnjeća džigerica (4%), jagnjeća mast (4%), sveže jabuke (4%), ceo garbanzo pasulj, celo zeleno sočivo, ceo žuti grašak, sirove jagnjeće tripice (2%), sirovi jagnjeći bubreg (2%), sušena jagnjeća hrskavica (2%), vlakna sočiva, morske alge (1,2%) (čist i održiv izvor DHA i EPA), sveža cela butternut tikva, sveža cela bundeva, sušena braon morska trava, so, zamrznuta sušena jagnjeća džigerica (0,1%), sveže cele brusnice, sveže cele borovnice, koren cikorije, koren kurkume, mlečni čičak, koren čička, lavanda , koren belog sleza, šipak.

DODACI (po kg):
Tehnološki dodaci: ekstrakt prirodnog porekla bogat tokoferolom. Nutritivni aditivi: Vitamin D: 500 IU, vitamin E: 100 IU, cink proteinat: 160 mg, kalcijum pantotenat: 12,5 mg, bakar helat aminokiselina hidrat: 11 mg, taurin 500 mg Zootehnički aditivi: Aditivi za zootehničku tehniku: NUC10C1040C10FC040C10FC1

Predlažemo da pratite težinu Vašeg ljubimca i prilagodite obroke po potrebi. Preporučujemo hranjenje dva puta dnevno i uvek držite svežu, čistu vodu na raspolaganju.

ACANINI KVALITETNI SASTOJCI ZA PSE I MAČKE
Transparentni smo u vezi sa našim sastojcima


Sa ACANA® hranom za kućne ljubimce, ponosni smo na činjenicu da nabavljamo samo kvalitetne sastojke od naših pouzdanih dobavljača, u receptima koje kontrolišemo od početka do kraja. Obezbeđujući visoke inkluzije životinjskih proteina izbalansiranih sa voćem, povrćem i biljnim proizvodima, naša ACANA hrana za pse i mačke je podjednako hranljiva koliko i zadovoljavajuća.


ŠTA ZNAČI SVEŽE ILI SIROVO?


Sveže: Naši sveži sastojci koriste hlađenje kao jedini način očuvanja.

Sirovi: Naši sirovi sastojci su zamrznuti na vrhuncu svežine kako bi se sačuvale hranljive materije.

Naši ACANA recepti uključuju:

         50-75*    

KVALITETNIH ŽIVOTINJSKIH SASTOJAKA    

    25-50*

   INTEGRALNE ŽITARICE, VOĆE, POVRĆE I BILJKE

* Približno i izvedeno iz neprerađenog stanja sastojaka.
+ Takođe dodajemo vitamine, minerale, prirodne konzervanse i probiotike.

CRVENO MESO I JORKŠIRSKA SVINJA
Naše crveno meso se obično rađa i uzgaja na farmi koja prvenstveno uzgaja jednu vrstu životinja. Govedina, bizoni i jagnjetina se obično uzgajaju sa svojom majkom na travi i drugoj hrani i dopunjuju ih hranom i mineralima kako bi se osigurala najbolja ishrana za proizvodnju najzdravije životinje. Naše kvalitetno crveno meso je bogato proteinima i obezbeđuje prirodan izvor esencijalnih hranljivih materija koje su potrebne vašem ljubimcu. Jorkširska svinjetina potiče od svinja koje se uzgajaju u štalama, gde im se obezbeđuje hrana, voda i odgovarajući protok vazduha kako bi im se dao prostor i hrana koja im je potrebna za proizvodnju visokokvalitetnog svinjskog sastojka.

crveno_meso_i_svinjetina_za_acana_hranu_za_pse_i_macke
piletina_i_curetina_acana_hrana_za_pse_i_macke_sastojci

SVEŽE PILETINA I ĆURETINA
Naše kokoške i ćurke nisu smeštene u kavezima i mogu da se kreću u štali bez pristupa otvorenom. Oslobođeni su od pretnji predatora, zaštićeni su od elemenata, uvek imaju pristup čistoj, svežoj vodi i hrani, a takođe imaju pristup oblastima na koje mogu da se popnu ili ispod njih da bi se osećali bezbedno. Živina koja se koristi u ACANA hrani za kućne ljubimce dodaje bogat izvor životinjskih proteina za kojima će vaš ljubimac žudeti.

DIVLJA ULOVLJENA ILI ODRŽIVO UZGOJENA RIBA
Uzdali smo se u pecaroše širom sveta koji marljivo rade na ulovu ili uzgoju najzdravije i najodrživije dostupne ribe. Svi osim šačice naših ribljih sastojaka koje koristimo su ulovljeni u divljini u Atlantskom i Tihom okeanu, gde su našim ribarima dozvoljene kvote kako bi se osiguralo da je riba održivo ulovljena, nabavljena i zaštićena. Naša kvalitetna divlja riba prvenstveno se lovi u mreže ili u boksove za pecanje. Ostatak naše ribe se uzgaja na održiv način.

riba_acana_hrana_za_pse_i_macke_sastojci_1
jaja_acana_hrana_za_pse_i_macke_sastojci

SVEŽA JAJA


Naša jaja potiču od kokošaka koje se gaje u štali. Ove kokoške mogu slobodno da šetaju po kokošinjcu, sede na skloništa i da polažu jaja u gnezda. Ova visokokvalitetna jaja predstavljaju odličan izvor proteina za kućne ljubimce jer sadrže aminokiseline koje su im potrebne.

CELO VOĆE I POVRĆE
Naše visokokvalitetno voće i povrće dolazi od partnera koje smo proverili i koji uzgajaju najbolje dostupne proizvode. Mnogi imaju niski glikemijski indeks i dodaju prirodna rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna i hranljive materije.

voce_i_povrce_acana_hrana_za_pse_i_macke_sastojci_1_
biljke_acana_hrana_za_pse_i_macke_sastojci_1_

BILJKE
Naši hranljivi botanički proizvodi se dobijaju imajući na umu zdravlje vašeg ljubimca, a mi blisko sarađujemo sa dobavljačima kako bismo osigurali da nam dosledno obezbeđuju najkvalitetnije botaničke proizvode koje možemo da nabavimo.

Pogledaj više od ovog brenda