Kavezi za pse su savršeno rešenje za putovanje sa vašim krznenim prijateljem ili za posete veterinaru. Ovi sklopivi kavezi za pse su pravljeni da povećaju udobnost psa prilikom trasnporta. Sa odličnim protokom vazduha i mogućnošću vašeg psa da gleda okolo, promoviše osećaj smirenosti tokom putovanja automobilom. Njegov siguran dizajn osigurava da vaš pas ostane bezbedan unutra, sprečavajući bilo kakvo ometanje vozača i osiguravajući maksimalnu sigurnost.

Transportni kavezi za pse su stabilni, otvoreni da ima protok vazduha. Pas nije u potpunosti zatvoren i može razgledati okolinu i uživati u vožnji a ne može izaći iz kaveza tokom vožnje i ometati vozača. U ponudi imamo sklopive kaveze za pse koji se mogu sklopiti čime štede prostor prilikom skladištenja.

Sklopivi kavezi za pse, sklapaju se jednostavno, za svega nekoliko sekundi. Stede prostor prilikom odlaganja.

Tacna na dnu transportnog kaveza štiti automobil od prljavštine a dodavanjem ćebeta ili jastuka garantuje potpunu udobnost.

Da bi kavez za pse ponudio psu i vlasniku najveću moguću udobnost, on prvo mora biti prilagođen vašem ljubimcu: veličina i težina psa su odlučujući za izbor. Možete birati između različitih modela, oblika i dodataka kako biste oboje bili zadovoljni transportnim kavezom dugo vremena.

Psi imaju prirodan instinkt da se ponekad izoluju tokom dana, tako da mnogi veterinari preporučuju kaveze za pse kako bi im pomogli da se osećaju bezbedno i mirno. Žičani kavezi za pse su često preferirani izbor odgajivača jer su lagani, prenosivi, čvrsti i dobro provetreni. Žičani kavezi za pse dolaze u različitim veličinama, stilovima i tipovima. Odaberite teške žičane kaveze za pse velikih rasa ili aktivnijih pasa, ili isprobajte više lakih modela žičanih kaveza za mirnije pse i lagana putovanja.

Kavezi za pse za sve velicine pasa. U ponudi sklopivi kavezi za pse, kavezi za pse sa dvoja vrata, podeljeni kavezi za pse.

Kavezi za pse sa dvostrukim vratima su popularan izbor, koji pružaju više tačaka pristupa za dodatnu svestranost. Potražite kaveze za pse sa korisnim funkcijama kao što su ručke za nošenje i uklonjive posude koje olakšavaju transport i čišćenje.

Kavezi za pse su idealni i za korišćenje u stanu kada imate štene! Jednostavno postavite pelenu na dnu kaveza i Vaš ljubimac će naučiti gde da vrši nuždu ili gde će se udobno ušuškati dok ste na poslu.

Pogledajte naš veliki izbor kaveza za pse da biste započeli kreiranje savršenog dodatka za vašeg voljenog ljubimca!

Najčešće postavljena pitanja

Šta je kavez za pse?


Kavez za pse je sklopivi žičani kavez koji obezbeđuje siguran i udoban prostor za vašeg psa tokom putovanja ili poseta veterinaru. Takođe je idealan za štence jer pomaže u njihovoj obuci i stvara bezbedno okruženje.

Kako da izaberem pravi kavez za pse za svog ljubimca?


Kada birate kavez za pse, uzmite u obzir veličinu i rasu vašeg ljubimca. Izaberite kavez koji omogućava vašem psu da udobno stoji, okreće se i leži. Uverite se da ima sigurne reze i uklonjivu fioku za lako čišćenje.

Da li je kaveze za pse lako čuvati kada se ne koriste?


Da, žičani kavezi za pse su sklopivi i laki za skladištenje. Mogu se sklopiti ravno, što ih čini zgodnim za odlaganje u ormar ili ispod kreveta kada se ne koriste.

Da li su kavezi za pse bezbedni za putovanja?


Da, kavezi za pse su dizajnirani sa bezbednošću na umu. Oni obezbeđuju odgovarajuću ventilaciju, vidljivost i bezbedno zatvaranje, obezbeđujući bezbednost vašeg ljubimca tokom putovanja. Međutim, uvek osigurajte kavez u svom vozilu kako biste sprečili njegovo klizanje ili prevrtanje.

Da li se kavezi za pse mogu koristiti za kućnu obuku štenaca?


Apsolutno! Žičani kavezi za pse su odlični za kućnu obuku vašeg šteneta. Psi prirodno izbegavaju da prljaju prostor za spavanje, tako da kavez pomaže u uspostavljanju rutine i sprečava neželjene nužde u kući. Postavite pelene za pse na dnu kaveza kako biste obezbedili da pelena upije kada štene vrši nuždu unutar kaveza. Ne zaboravite da svom štenetu date redovne izlaske u prirodu.

Koji su najbolji kavezi za pse?


Najbolji kavezi za pse od žice su čvrsti, ali relativno lagani i lako se slažu za transport i skladištenje. Izaberite odgovarajući kavez za veličinu vašeg psa i potražite korisne funkcije kao što su posude za kaveze i bezbedne brave na vratima. Završne obrade otporne na rđu, poput čelika obloženog prahom, pomoći će da se obezbedi dugovečnost vašeg kaveza, a zaobljeni uglovi smanjuju rizik od ogrebotina. Ručke i nožice sa valjcima takođe mogu olakšati pomeranje žičanog kaveza za psa.

Kako sastaviti sklopivi kavez za pse?


Sastavljate kavez za pse tako što ćete pratiti uputstva proizvođača za određeni kavez koji imate. Većina žičanih kaveza može se lako sastaviti bez alata. Generalno, sastavljate kavez tako što pričvrstite bočne panele na donji deo, a zatim pričvrstite krov i vrata. Petlje i igle se često koriste za pričvršćivanje panela i njihovo sigurno zaključavanje, ali svaki model je drugačiji, pa pročitajte uputstva i pažljivo ih pratite. Mnogi žičani sklopivi kavezi za pse su napravljeni tako da se lako slažu i ponovo sklapaju za tranzit i skladištenje.

Da li psi više vole žičane kaveze za pse?


Mnogi psi preferiraju žičane kaveze i uživaju u nesmetanom pogledu i protoku vazduha koji pružaju. Posebno za veće pse, žičani kavezi mogu izgledati prostranije i manje sputavajuće. Drugi psi možda više vole plastični transporter posebno ako su anksiozni ili posebno reaguju na spoljašnje stimuluse. Koristite svoju procenu i temperament vašeg psa kao vodič pri odabiru i konsultujte se sa svojim veterinarom ako niste sigurni koju vrstu kaveza treba da nabavite.

Da li su kavezi za pse dobri za pse?


Kavezi za pse su dobri za pse, pružajući osećaj sigurnosti i privatnosti koji je neophodan za pse. Žičani kavezi za pse su takođe suštinski deo obuke i mogu pomoći vama i vašem psu da uspostavite redovnu rutinu. Koristite ih kod kuće da biste svom najboljem prijatelju pružili mesto za odmor i osećanje sigurnosti, kako biste ga sprečili da ulazi u stvari oko kuće kada vas nema i da biste ga opustili kada su prisutni spoljni stresori. Više o benefitima kaveza za pse možete pogledati na American kennel club.